Головний хірург Військово-медичного клінічного центру західного регіону заслужений лікар України і голова Асоціації нейрохірургів Львівської області Іван Богдан хотів оперувати бійця в стані алкогольного сп'яніння. Про це повідомляє ZAXID.NET.

Перед операцією анестезіолог помітив, що Богдан п'яний і зробив йому зауваження. Але хірург вигнав його і медсестру з палати і приступив до операції. Після цього анестезіолог і медсистра звернулися до начальника госпіталю Василю Зайцеву. Івана Богдана відвели від пацієнта і запропонували пройти медичний огляд, але він відмовився. Троє медиків склали акт, в якому вказали на стан головного хірурга.
Василь Зайцев спочатку заперечував подію. Але пізніше пообіцяв пояснити подію.

"Ніяких актів не було – раз. Нічого я не підписував – це два. І не знаю, хто там щось сфальсифікував – це три. І з якою метою – це чотири… Це якась провокація проти мене? У мене такої інформації немає, і ніяких документів я не підписував", – заявив Зайцев.

Раніше ми повідомляли, що українців шокувала страшна історія, яка нещодавно відбулася в Маріуполі. За інформацією копів відомо, що хлопчик йшов по вулиці в компанії своїх друзів, несподівано з проїжджає повз машини п'яний мисливець відкрив вогонь по дітях.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Відомо, що неадекватний "мисливець" потрапив в одного хлопчика кілька разів. В результаті десятикласник отримав повержения хребта і роздроблений таз.

За інформацією місцевих екстрених служб, хлопця одразу доставили у медзаклад, але медикам не вдалося врятувати його життя. Стрілка спіймали. Ним виявився раніше судимий 35-річний житель села Рыбинское. Він повідомив, що стріляв у темряву, людей не бачив.

Раніше ми повідомляли, що пізно ввечері в суботу, 22 грудня, у Харкові бійці спецпідрозділу поліції "КОРД" провели спецоперацію і затримали озброєного чоловіка, який влаштував стрілянину у власному будинку.

Нагадаємо, у Москві сутенер розстріляв нахабних клієнтів.

Як повідомляв "Знай.uа" небезпечний український втік рецидивіст по великому.

Також Знай.uа писав, що популярному супермаркеті українці ходили повз труп.