Погода на Новий рік буде мокрою і холодною

Український синоптик Наталка Діденко озвучила прогноз погоди на Новий рік, а також на перші дні січня. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Facebook.

"Хроніка новорічної ночі: температура повітря в Україні -1-7 градусів, на Заході місцями близько нуля, в Харківській області, Луганській, Сумській, Чернігівській буде найхолодніше – 9-14 градусів морозу", - сказала вона.

Як стверджує Діденко, невеликий сніг, швидше за все, пройде в західних, північних і центральних областях. А погіршення погоди варто чекати практично з 1 січня.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"На Півдні та Сході вночі, 1 січня, без істотних опадів. 2 січня – в Україні збільшення опадів і вітру. 3 січня – похолодання", - сказала вона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що синоптики розповіли, що за день до Нового року у південних та центральних регіонах України буде без опадів. На півночі і заході країни очікується мокрий сніг з дощем. В той час, на заході країни, в центрі та півночі температура повітря особливо не зміниться, в той час як на півдні трохи похолодає днем — до 1 градуса морозу. Вже вночі стовпчик термометра в даних регіонах покаже 2−4 градуси нижче нуля. Найхолодніше буде на сході України: у нічний час доби температура повітря впаде до 10−13 градусів морозу.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в результаті штормів і заметілі в західній частині США вже є перші жертви нещадної стихії. Зокрема, за повідомленнями ЗМІ тільки за минулу добу загинули щонайменше шість осіб. Варто відзначити, що на ранок п'ятниці синоптики зафіксували величезну кількість снігу в центральній частині США, зокрема в штатах Південна Дакота, Небраска і Міннесота. За прогнозами, обіцяли хуртовини.

"Знай.uа" писав, що в Україні очікується найрізноманітніша погода. У західних та південних регіонах стихія порадує плюсовою температурою, а в східних областях - до 10° морозу. Синоптики прогнозують дощ та мокрий сніг по всій території країни. Вітер очікується північно-західний та південно-східний 7−12 м/сек.