На Новий рік завжди покладаються великі надії і прийнято вважати, що в ньому все стане краще, ніж в минулому. Однак без власних зусиль ніщо саме по собі краще не стане. Те ж стосується і сексу - дещо можна робити вже зараз, щоб в наступному році зробити його ще краще, розповідають фахівці Cosmo.ru.

Багато розмов про секс

Комунікація невід'ємна і дуже важлива частина відмінного сексу. Перш за все, можна порозумітися з партнером про смакові переваги в ліжку або про те, що хотілося б спробувати або що можна додати в секс. Також цим можна порушити партнера, навіть не торкаючись до його тіла. Розмови про секс бувають іноді навіть гаряче, ніж сам секс. При цьому можна не тільки говорити вживу, але ще й писати гарячі sms-повідомлення партнеру в розпал робочого дня. Можна діяти безпосередньо і без слів - купити наручники або батіг і піднести їх партнерові у вигляді подарунка на Новий рік.

Не стримувати фантазії

Фантазії покращують сприйнятливість до сексуальних стимулів, а також підтримують дофамін на належному рівні. Він підкріплює всі дії почуттям задоволення, щоб від їх реалізації не з'являлося втоми. Викид дофаміну в кров під час сексу змушує людину не тільки відчувати почуття задоволення, але ще і підсилює бажання зайнятися їм повторно.

Не ставити перед собою мету отримати оргазм

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Концентруючись під час сексу на оргазмі, не береться дуже багато. Під час сексу слід думати не про те, коли вже наступити довгоочікуваний оргазм, а про те, що відбувається з партнером, як приємно торкатися його, обіймати і взагалі - потрібно розчинитися в задоволенні. А слідом за цим настане і оргазм.

Необхідно частіше займатися сексом

Секс - це своєрідний акт комунікації. Чим частіше їм займатися, тим краще це буде виходити з кожним разом. Згідно досліджень вчених, пари, які живуть тривалий час, займаються сексом рідше, ніж ті, які тільки почали зустрічатися. Але при цьому існує один нюанс - чим більше займаєшся сексом, тим більше хочеться повторно повернутися в ліжко.

Відвідування секс-курсів

На них можна навчитися чогось нового, наприклад, еротичного масажу або дізнатися більше про власне тіло. Вони допоможуть урізноманітнити інтимне життя або зрозуміти, чому важко отримати задоволення під час сексу з партнером.

Як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш

Для того, щоб 2019 й був багатий на відмінний секс, потрібно просто зайнятися їм під бій годинника! Це романтично, цікаво і буде відмінним спогадом в списку кращих моментів.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що новий закон про інтим геть відіб'є бажання лягати з партнером в ліжко.

Як повідомляв портал "Знай.ua": експерти повідомили про те, в який час найкраще займатися сексом.

Також "Знай.ua" писав, що дівчина знайшла незвичайний спосіб помститися своєму хлопцеві за зраду.