Синоптики кажуть, що найближчим часом Україні не загрожують істотні опади, лише іноді буде випадати невеликий сніг і дощ.

Про це говорять в Українському гідрометцентрі.

“Хмарно. Без істотних опадів, лише у західних, Донецькій та Луганській областях невеликий сніг та дощ”, - прогнозують синоптики на 31 грудня.

На дорогах, крім півдня, подекуди ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 метрів за секунду.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Температура в західних областях протягом доби 0 °, на Лівобережжі вночі 6-11 °, вдень 4-9 ° морозу, на решті території вночі 0-5 ° морозу, вдень від 2 ° морозу до 3 ° тепла.

1 і 2 січня прогнозується хмарність. 1 січня не буде сильних опадів, 2 січня на більшій частині території України сніг, мокрий сніг, місцями дощ. На дорогах, крім заходу і півдня, ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 метрів за секунду, з 2 січня у західних областях пориви 15-20 метрів за секунду.

Температура 1 січня вночі 2-7 ° морозу, вдень близько 0 °, на півночі Лівобережжя вночі 9-14 °, вдень 1-6 ° морозу; 2 січня вночі та вдень близько 0 ° (вночі у східній частині 5-10 ° морозу)


3 і 4 січня іноді невеликий сніг, у Криму з дощем (вдень 4 січня на півдні Лівобережжя та в Криму помірні опади).

Температура 3 січня вночі 0-6 ° морозу, вдень від 3 ° морозу до 3 ° тепла, 4 січня на більшій частині України температура впаде до 3-9 ° морозу, вдень до 1-7 °

У Києві та області 31 грудня прогнозують хмарність, без істотних опадів. хмарно. Дорогу покриє ожеледь. Вітер південно-східному напрямку 3-8 метрів за секунду. Температура у Києві вночі 2-4° морозу, вдень близько 0°. По області вночі 0-5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

1 і 2 січня по області хмарність, без істотних опадів, 2 січня - мокрий сніг. На дорогах ожеледь. Вітер південно-західний, 7-12 метрів за секунду. Температура вночі та вдень близько 0 ° (вночі 1 січня 2-7 ° морозу).

3-4 січня по Київщині іноді буде випадати невеликий сніг. Температура 3 січня вночі 1-6° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла; 4 січня вночі 4-9° морозу, вдень 2-7° морозу.

Нагадаємо, Погода на Новий рік в Україні: синоптики розчарували мерзенним прогнозом

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Погода 30 грудня випробує українців на міцність

Також Знай.ua" писав про те, що Погода в новорічну ніч змусить українців напружитися: детальний прогноз