Східний календар з його 12-ти річним циклом став популярним у світі через красиві й казкові традиції. За китайським календарем Новий рік наступить в ніч на 5 лютого. Астрологи розповіли, як задобрити Жовту Свиню, що вона допомогла досягти бажаного в 2019 році.

Колір

Використовуйте для оформлення святкового столу й кімнати відтінки жовтого та коричневого. Коли готуєте святкові страви, прикрасьте їх, наприклад, шматочком лимона.

Обов’язково поставте на стіл свічки жовто кольору. Їх потрібно запалити до загадування бажань.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Щодо одягу, в цьому році підійде вбрання, в якому присутні жовті, коричневі, пісочні, золотисті та помаранчеві кольори.

Їжа

Не готуйте в новорічну ніч страви зі свинини, щоб не образити Жовту Свиню. Віддайте перевагу стравам з риби, прикрасьте їх морквою, лимонами.

Приготуйте страви з круп, додайте з гриби. Або поставте на стіл смачну українську страву банош - вона ситна страва з жовтої кукурудзяної крупи. Також чудово доповнить святковий стіл гарбузово-моркв’яний суп-пюре чи запечені шматочки гарбуза з родзинками. Додайте в бульйон для холодцю трохи жовтої куркуми, вона додасть йому смаку й гарного золотистого відтінку.

Бажання

Найголовнішим моментом в новорічну ніч є загадування бажань. Підготуйте невеликий аркуш паперу, він має бути жовтого або коричневого кольору. В останні 12 хвилин старого року напишіть на ньому своє бажання, а коли годинник почне бити – запаліть папірець на свічці. Це також можна зробити і на вулиці, не обов'язково за святковим столом. Попіл від папірця потрібно розвіяти на вулиці, щоб коли сніг розтане, він потрапив на землю.

Щоб загадати правильне бажання, яке обов’язково збудеться, подумайте, чи реальне воно для вас, й чи готові ви щось зробити для його здійснення? Проте Свиня не ,уде роздавати гроші усім, хто просто цього хоче. Але буде підтримувати тих, хто наполегливо працює.

Якщо ви цілеспрямовані та працьовиті - Свиня це оцінить. Тож не зупиняйтесь і йдіть до своєї мрії.

Нагадаємо, яке вбрання ідеально підійде для зустрічі Нового року 2019 для кожного знака Зодіака.

Як повідомляв раніше Знай.ua, ці ворожіння розкажуть все, що ви б хотіли знати про свою долю.

Також Знай.ua писав, що чекає всіх знаків Зодіака в 2019 році.

Дивіться: Як правильно зустріти рік Свині 2019