У понеділок, 31 грудня, на Яворівському військовому полігоні у Львівській області закінчено будівництво навчального комплексу під назвою "Бій в населеному пункті", про що повідомляє Український мілітарний портал.

У повідомленні зазначено, що тендер на будівництво навчального комплексу був оголошений в травні 2018 року, а загальні витрати склали без малого 40 мільйонів гривень.

Зазначається, що на базі свежевыстроенного навчального комплексу може одночасно займатися до трьох рот бійців вдень, а також одна рота під час проведення занять вночі.

Як заявили в повідомленні: "Серед занять, які плануються проводитися на цьому навчальному місці: оборона і наступ в умовах населеного пункту, патрулювання в умовах населеного пункту, виконання пошукових операцій в населеному пункті, дії на техніці в умовах населеного пункту, проведення інших практичних занять по різним темам".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що на українському полігоні під час проведення навчальних стрільб військовослужбовець прострелив собі ногу. Як пізніше стало відомо, причиною інциденту стало недотримання елементарних правил техніки безпеки. Після нещасного випадку військовий негайно був доставлений в госпіталь, після чого лікарі повідомили про відсутність загрози для здоров'я і життя чоловіка.

Як повідомляв портал "Знай.uа": населення окупованих територій України нарешті усвідомило, у що вони вляпалися. Первісне чарівність і примарне відчуття перемоги залишилося позаду, змінившись голодом, розрухою і злиднями. Тепер вже ніщо не може приховати від населення того занепаду, який панує в їх повсякденному житті. Про це свідчить поява численних організацій, які надають волонтерську допомогу українським військовослужбовцям.

ТакожЗнай.uа" писав, що української армії протягом 2018 року вдалося посилити свій вплив на тактичне становище по всій лінії зіткнення – наші військові тепер контролюють практично всю "сіру зону", тим самим створивши на фронті зону безпеки. Відзначається, що просування підрозділів Збройних сил України відбувалося без порушень Мінських домовленостей.