Туристка з Києва каталася на лижах в Карпатах в долині Драгобрат, але втратила орієнтир у незнайомій місцевості і заблукала, про що повідомили у прес-службі ДСНС.

Рятувальники отримали інформацію про подію у 14:35, після чого на пошуки зниклої дівчини вирушили п'ять працівників гірського пошуково-рятувального відділення смт. Ясіня.

В 23:40 киянку знайшли в районі полонини Крачунеска та супроводили її до тимчасового місця проживання на курорті Драгобрат. Відзначається, що стан здоров'я туристки задовільний, за допомогою до медиків вона не зверталася.

Не так давно у французьких Альпах лавина ледь не поховала під собою 12-річного хлопчика, який дивом вибрався з халепи живим. Хлопчик разом зі своєю родиною відпочивав на курорті La Plagne. Його знесло лавиною, коли він покинув лижну трасу. Він катався спільно з групою лижників, але їхав попереду дорослих. Пошукову операцію розгорнули негайно, на допомогу залучили рятувальників. Відзначається, що лавина протягла хлопця щонайменше на сто метрів. На хлопчика не було маячка, який міг би вказати рятувальникам про місце його знаходження.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Знайшла хлопця службова собака, при цьому дитина провів під заметом 40 хвилин. Як заявляють рятувальники, вже після 15 хвилин під снігом шансів вижити у людини практично немає. Дитині пощастило, що сніг не забив дихальні шляхи — хлопчик залишився неушкоджений, і цей випадок інакше як різдвяним дивом назвати не можна. У маленького героя перелом ноги, йому надають медичну допомогу в лікарні, розташованій неподалік від курорту.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що внучка відомого карпатського мольфара передбачила подальші події, які розгортаються в Україні. Незважаючи на те, що все буде добре, нашу країну чекають чимало складних подій.

Як повідомляв портал "Знай.uа": гідрометцентр розповів, яка погода очікує українців у січні 2019 року. Згідно з повідомленням, середня температура становитиме від 0 до – 4 градусів, що тепліше на кілька градусів від показників за минулі кілька років.

Також "Знай.uа" писав, що синоптики попередили українців про мерзенної погоди, яка очікується в новорічну ніч.