Лідера запорізької "Авто Євро Сили" Влада Погорєлова побили за зауваження не кидати петарди. Зловмисника затримали, на нього завели кримінальне провадження за фактом хуліганства.

Нападника затримали, на нього завели справу про хуліганство.

Про це пос традавший лідер "Авто Євро Сила" повідомив у себе на сторінці в фейсбук.

"Прострелена нога і численні травми через зауваження не кидати петарди під авто", - написав Погорєлов.

Сообщаетс, що приблизно в 18:28 31 грудня, в поліцію повідомили про те, що в одну з міських лікарень був доставлений громадянин 1988 року народження. Потерпілий заявив, що травми він отримав під час конфлікту з невідомим, який зник з місця події на автомобілі Lanos. Вжитими заходами правоохоронці знайшли автомобіль у дворі на вулиці Стешенко в Запоріжжі.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Співробітники поліції затримали хулігана. ним виявився місцевий мешканець 1981 року народження. Він затриманий в порядку ст. 208 КПК України.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство).

Триває розслідування.

Нагадаємо, У передноворічний день сталося страшне вбивство: чоловік знайшов будинку трупи своїх рідних

У Вінниці в одній з квартир сталося групове убийство. Виявлені тіла двох жінок і хлопчика. Трирічну дівчинку госпіталізували в реанімацію з травмами голови.

Як раніше повідомляв "Знай.иа" Українець накинувся з ножем на землячку в Польщі, а потім наклав на себе руки

У Вроцлаві (Польща) 30-річний українець з незрозумілих причин спочатку напал на жінку з ножем, а згодом покінчив життя самогубством. Інцидент стався позавчора, 29 грудня в 11:00 за місцевим часом.

ТакожЗнай.иа" писав, що Никитюк заступилася за покаліченого Dzidzо: українці радять йому "витерти соплі і бути мужиком"

Українська телеведуча Леся Нікітюк в своєму Instagram підтримала співака Дзидзьо, якого напередодні побили, і закликала прихильників лайкати його і підписуватися на виконавця, таким чином, висловлюючи свою підтримку