В новорічну ніч у місті Бориспіль Київської області п'яний чоловік заліз на різдвяну ялинку.

Нетверезий "ялинколаз", втративши відчуття місця і часу, напевне відчув себе білочкою і почав дертись по гілках головної ялинки міста. Якою була його мета – невідомо. Можливо він там шукав горішків на закуску, а можливо пригод на одне місце. Зрештою, останнє він таки знайшов - поліція затримала вандала-невдаху, який до всього ще й звалився з ялинки.

На facebook-сторінці інформаційного тижневика Бориспільщини "Термінал" опублікували відео з місця пригоди.

На ньому видно, як чоловік лізе вгору, чіпляючись за гілки і гірлянди. У якийсь момент він зірвався і полетів вниз, проте гілки ялинки не дали йому далеко впасти.

Відзначається, що поліція заарештувала п'яничку. Ім'я затриманого не повідомили.

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Нетверезий «ялинколаз» в новорічну ніч, пошкодив головну прикрасу площи, м. Бориспіль Поліція затримала вандала.

Geplaatst door Термінал: інформаційний тижневик Бориспільщини op Maandag 31 december 2018

Нагадаємо, в Міжнародному аеропорту "Бориспіль" сталась надзвичайна подія. У залі терміналу впала велика новорічна ялинка - символ Нового року звалився просто під ноги відвідувачів.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Кабміні боролися з нестійкою ялинкою. Перед початком засідання уряду співробітники Кабміну намагались підправити хиткий символ Нового року в залі засідань.

Також Знай.ua писав про "батл" ялинок: в мережі показали найкрасивіші новорічні дерева різних міст України.