В Міжнародному аеропорту "Бориспіль" сталась надзвичайна подія. Символ Нового року звалився просто під ноги відвідувачів. У залі терміналу впала велика новорічна ялинка.
Про це інформує dtp.kiev.ua на сторінці у Facebook.

"Масштабне авіаційна подія в корупційному і дорогому аеропорт Бориспіль: впала красива новорічна ялина", - передає інтернет видання dtp.kiev.ua на своїй сторінці у Facebook.

Про постраждалих і причини події не відомо. Керівництво аеропорту "Бориспіль" не коментує.
Фото з місця НП потрапили в мережу ввечері, 23 грудня.

Аеропорт "Бориспіль" приготував українцям неприємний подарунок під новий рік
Термін дії обмежень – з 24 грудня 2018 року по 4 січня 2019 року.

Нагадаємо, російському співакові Віктору Салтикову заборонили в'їзд в Україну – він не зміг залишити столичний аеропорт "Бориспіль", куди прибув ще 20 грудня.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, негода у столиці зіпсувала всі плани пасажирів. аеропорт "Київ" масово переніс рейси. Також затримки вильотів виникли на летовищах Одеси, Харкова та Львова.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше портал Знай.ua писав, що сніжна буря раптово розвернула літак з українцями. На шляху до столичного аеропорту літак з єгипту змушений був летіти на посадку до Одеси. До Києва пасажирам літака довелося добиратися поїздом.

Пасажир поскаржився, що бортпровідники в цій непростій ситуації вели себе по меншій мірі дивно – закрилися і не надали жодних пояснень щодо того, що відбувається.

Також ми писали про те, як зекономити на купівлі квитків на літак. Фахівці розповіли, що є спосіб придбати квитки на рейс до 50% дешевше.

Дивіться: Експрес до Борисполя. Переваги та недоліки