Лайнер Airbus A321 авіакомпанії S7 був змушений повернутися в московський аеропорт Домодєдово через неполадки з двигуном. Про це повідомили в прес-службі авіакомпанії.

"При виконанні рейсу 1023 Москва - Сочі після зльоту на висоті близько 3 км сталося відключення першого двигуна літака Airbus A321. Екіпаж прийняв рішення повернутися в аеропорт Домодєдово. Посадка виконана благополучно після виконання всіх встановлених процедур. На борту було 192 пасажири", - розповіли в авіакомпанії.

Про те, що лайнер повернувся в аеропорт Домодєдово раніше інформувало агентство "Інтерфакс" з посиланням на джерело. За словами співрозмовника агентства, у літака відмовив лівий двигун під час набору висоти, через що лайнеру довелося терміново повертатися в аеропорт.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

У S7 підкреслили, що подібні позаштатні ситуації регулярно відпрацьовуються пілотами авіакомпанії. Загрози безпеці пасажирів не було. Планується, що протягом декількох годин пасажири несправного лайнера повинні вилетіти в Сочі на резервному літаку.

Нагадаємо, "Знай.uа", раніше писав, що снігопад змінив роботу аеропортів Києва: рейси скасовують і затримують.

Як повідомляв портал "Знай.uа": в аеропорту Жуляни екстрену посадку здійснив літак МАУ, пасажирів не випускали. В міжнародному аеропорту "Київ" екстрено приземлився літак авіакомпанії МАУ, що виконував рейс Брюссель-Київ.

За словами пасажирів, літак повинен був приземлитися в "Борисполі", але через аварію іншого літака посадка була перенесена "Жуляни".

Також Знай.uа" писав, що у Саудівській Аравії сталося несподіване – пустелю вкрило снігом.