Снігопади паралізували деякі рейси в четвер, 13 грудня, з таких аеропортів як "Бориспіль" і "Київ" ("Жуляни"). Як повідомляє видання Інформатор, посилаючись на офіційних представників аеропорту, крім затримки кількох рейсів, аеропорти працюють у штатному режимі. Київ накрило густим покривалом снігу. І поки кияни милуються зимовою казкою, а діти безтурботно ліплять сніговиків, для мандрівників і тих, хто відправляється у відрядження на літаку, погода стала справжньою проблемою.

За станом на 11:00 аеропорт "Бориспіль" працює в штатному режимі. Жоден рейс не був скасований. Але є затримки у відправленні рейсів в Шарм-Ель-Шейх, Ліон, Стамбул. На приліт затримуються майже всі рейси, скасовані рейси в Стамбул.

Також, станом на 11:00 аеропорт "Київ" ("Жуляни") працює в штатному режимі. Зараз злітно-посадкова смуга, за інформацією прес-служби аеропорту, розчищена. Однак тут затримують і скасовують рейси. На виліт затримується рейс в Шарм-Ель-Шейх, а також скасовані вечірні рейси в Ахмедабад та Бидгощ. Вечірній рейс з Варшави до столиці також скасований.

Через складні погодні умови і те, що комунальні служби не встигають розчищати дороги, добиратися до аеропорту доведеться через замети. І навіть саме швидке таксі – не гарантія того, що ви встигнете вчасно. Тому виїжджайте завчасно. Очікується, що потужний сніг буде валити до 15 грудня.

При такій погоді найважче живеться людям, чутливим до температурних перепадів, що викликає появу головного болю і скачки тиску. Відносно погоди на свята, синоптики попереджають про морозах у другій половині грудня, які в кінці місяця зміняться відлигою. Після цього за кілька днів до Нового року морози повторно посиляться і будуть супроводжуватися снігом, який також очікується і у новорічну ніч.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, "Знай.uа", раніше писав про сніговий Армагеддон: літак з українцями не долетів з Єгипту до Києва.

Погода значно ускладнила роботу столичного аеропорту. Напередодні, 12 грудня, внаслідок рясних опадів кілька рейсів довелося скасувати, а у вечірній час лайнер з Шарм-ель-Шейху, Єгипет, замість Києва полетів в Одесу.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що погода не принесе українцям нічого доброго – варто очікувати виключно неприємності.

Як повідомляв портал "Знай.uа": вітер пожартував над школою, зірвавши дах і перевернувши її у двір.

Також Знай.uа" писав, що у Саудівській Аравії сталося несподіване – пустелю вкрило снігом.