В міжнародному аеропорту "Київ" екстрено приземлився літак авіакомпанії МАУ, що виконував рейс Брюссель-Київ. Про це говорять пасажири повітряного судна.


За їх словами, літак повинен був приземлитися в "Борисполі", але з-за аварії іншого літака посадка була перенесена "Жуляни".

Але після того, як літак приземлився, пасажири не змогли вибратися. Люди вимагають, щоб екіпаж їх випустив. Вони розцінюють це як взяття в заручники. після приземлення пасажирів літака МАУ не випускають з лайнера.

Вони вимагають від екіпажу випустити їх. Пасажири розцінюють це, як тримання в заручниках.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Командир рейсу Брюссель-Київ обіцяє незабаром випустити пасажирів.

Нагадаємо, В аеропорту "Київ" - НП, керівництво тікає від пояснень: деталі

В аеропорту "Київ" (Жуляни) сталася аварія з пасажирським літаком. Повітряне судно наїхало на пусковий генератор.

Про це повідомляє Роман Синіцин. на своїй сторінці в соцмережі.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Військові літаки зіткнулися в небі над морем, є дивом вижив

Над узбережжям Японії зіткнулися два американських військових літака. З'явилася інформація, що з семи членів екіпажів врятований тільки одна людина. Відомо, що повітряна аварія сталася в ніч з 5 на 6 грудня.

Про це стало відомо завдяки повідомленням видання Bloomberg.

"Літаки KC-130 і F/A-18, які входили до складу бази Морської піхоти США Ивакуни, зіткнулися в повітрі в районі 100 км на південь від префектури Кочі. Літаки японських сил самооборони і сил морської самооборони проводять пошуково-рятувальну операцію і вже врятували одну людину", - повідомляють американські журналісти.

Також "Знай.uа" писав про те, що У Борисполі серйозна аварія літака, рейси розгортають: перші подробиці

Авіакатастрофа сталася в міжнародному аеропорту "Бориспіль". Літак постраждав із-за жорсткої посадки. Про це стало відомо з повідомлення команди літака, який не постраждав.

"Рейс не може здійснити посадку в Борисполі і відправляється в Київ (Жуляни). У Борисполі аварія з-за жорсткої посадки", - наводять пасажири слова командирів літака. В результаті аварії смугу закрили для польотів.