У вівторок, 4 грудня, під час чергового польоту з радарів раптово зник військовий літак Су-25.

Інцидент стався у Вірменії з літаком повітряних сил країни. Про це пише Politeka.

Штурмовик зник з радарів буквально через 14 хвилин після зльоту.

Відомо, що штурмовик вилетів з аеропорту в Гюмрі о 10:06 в рамках навчально-тренувального польоту. Однак вже о 10:20 зв’язок з ним обірвався і з тих пір про його місцезнаходження нічого не відомо.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Цей політ був запланований згідно з планом щоденних тренувань.

У Міноборони Вірменії зазначили, що одразу розпочалась операція з пошуку зниклого судна. Прес-секретар відомства Арцрун Ованесян повідомив, щона борту Су-25 перебувало двоє осіб.

Варто зазначити, що у вірменському місті Гюмрі розташована 102-а російська військова база. 20 серпня 2010 року Росія і Вірменія продовжили термін дії договору про розміщення бази до 2044 року.

Літак упав на дитячий ценрт реабілітації

Страшна авіакатастрофа шокувала жителів штату Флорида. Легкомоторний літак зазнав аварії та упав прямо на будівлю, де знаходиться центр терапії для дітей з аутизмом. В результаті є жертви.

Нагадаємо, 28 листопада, стало відомо, що гелікоптер російської авіакомпанії "ЮТейр" Мі-26Т розбився під час незапланованої посадки в складних метеоумовах в Ненецькому автономному окрузі (Росія).

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, літак невеликих розмірів звалився прямо на житлові будинки, сталася трагедія на півночі Сан-Паулу. В результаті багато травмованих та двоє осіб загинуло. В будинках почалась пожежа.

Раніше портал Знай.ua писав, що у Зімбабве сталась авіакатастрофа. Невеликий літак літак упав на південному сході центральної частини африканської республіки. В результаті загинули громадяни ЄС.

Дивіться: На Вінничині розбився винищувач Су-27. Обидва пілоти загинули