Карпатських мольфарів українці завжди боялися і намагалися не заважати, але вірили у їх передбачення інколи більше, ніж у настанови священослужителів. Цього разу цікавість знову привела до гір, вдалося дізнатися багато важливих речей, котрі за їх прогнозами чекають на нашу державу у 2019 році.

Пророцтва на 2019 рік для України від мольфарів Карпат

Чимало наївних людей вважають, що мольфари – такі собі маги, як і з "Гаррі Поттера", і телефони можна знайти хоч і в інтернеті. Але це далеко не так. Вони рідко коли йдуть на контакт, а говорять у більшості випадків загадками. Та якщо ви почули заповітні слова, не вагайтеся: вони точно збудуться.

У Черемошні, Верховині, Калині – в горах вас часто будуть відправляти по хибному сліду, аби заблукали. Та є одна жінка, котра читає по таро. Саме вона віщує: у 2019 році буде якесь тимчасове "перемир'я" з Росією, війна на Донбасі закінчиться.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Про президентські вибори ворожка каже, що в другий тур вийдуть чоловік і жінка, а от розквіту України слід чекати не раніше 2020 року, в який може статися якась велика зміна.

"Буде розвиток великий, все почне підійматися з колін", - каже вона. У Черемошні живе мольфарка Марія Данилюк. Ця жінка передбачає майбутнє у дуже дивний спосіб – по квасолі, саме вона у 2014-му передбачила російську агресію. Цього разу віщує, що війна до двох років – і скінчиться, але Крим Україні не повернуть. "Україна була і буде. Виберемо собі файного чоловіка".

У сусідній Буковині живе ще одна Марія, але на прізвище Ткачук. Знавці кажуть, що вона справжня мольфарка – з чорним котом. За повір'ям, чорні тварини допомагають чародійникам і захищають їх. Часто щось містичне стається вже на підїзді до її села, наприклад, машина ламається.

Втім, про життя віщунки дещо розповіла її сусідка: та спілкувалася з Януковичем і досі має звязок з його колишньою речницею Ганною Герман.

Янукович був у Дихтинцях, була Марія Матіос, ті всі з Верховної Ради. Великі свічки купували по 500 гривень.

"Я лиш чула, що приїхав Янукович і син Януковича, і ця Герман була в її доньки на весіллі", - каже жителька Карпат.

Дивіться: Пророцтво мольфарів: що обіцяють Україні в 2019 році карпатські віщуни

Нагадаємо, розкрито загадкову легенду про карпатське озеро, яке розшукував Гітлер. Як повідомляв "Знай.ua", синоптики поділилися повним прогнозом погоди на 2019 рік. Також "Знай.ua" писав, у Карпатах напередодні Нового року зникла молода киянка.