На Україну чекає незавидна доля…Спокійно. Ніякої політики. Лише сніговий циклон – у політичній сфері буває й гірше. А так, всього лише черговий похмурий прогноз від українського Гідрометеоцентру і видатного синоптика Наталки Діденко. ДСНС стурбовані теж. Штормовий вітер і снігопади захватять шість областей України. Активний циклон переміститься в Херсонську, Запорізьку, Дніпропетровську, Донецьку, Луганську, Харківську області. Погодні умови серйозно ускладняться, передає прес-служба ДСНС України.

Ожеледь скує дороги України (крім південних областей). Пориви вітру досягнуть серйозної позначки 15-20 м/с.

Вночі опади ослабнуть, і вщухнуть тільки вдень, 5 січня.

протягом ночі 5 січня очікується ослаблення, вдень 5 січня - припинення опадів.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Такі погодні умови можуть призвести до порушень електропостачання населених пунктів, руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць, ускладнення роботи комунальних служб та будівельної галузі", - відзначили в прес-службі.

Синоптик Наталка Діденко уточнила, що в п'ятницю, 4 січня, з Греції на південний схід України насувається потужний циклон.

За її словами, особливо несприятливою погода буде в Приазов'ї - Запоріжжя, Донецька область, також у Криму, Луганській, частини Херсонської і Харківської області.

Нагадаємо, після свят Україні доведеться витримати удар сильніше метеорита.

Вже на початку січня 2019 року в магнітному полі Землі відбудуться зміни. З 4 січня слід готуватися до потужним магнітним бурям.

Такий прогноз оприлюднили фахівці Лабораторії рентгенівської астрономії Сонця.

Як повідомляв раніше Знай.uа невідома планета своїм впливом на виверження вулканів по всій Сонячній системі провокує кінець світу. Більше того, вона володіє здатністю "висмоктувати" лаву з надр Землі.

Знай.uа писав, що погода 1 січня подарує українцям справжню зимову казку. Очікуються невеликі снігопади і помірні морози. У столиці України - в Києві в перший день 2019-го — 1 січня, вдень максимальна температура прогнозується -1 градус.

Діставайте теплі речі – йде нове похолодання, передавав наш портал. За прогнозом народного синоптика Наталки Діденко цей Святвечір і Різдво зроблять Україну практично найхолоднішим місцем у Європі, що видно на другій карті. Тому саме час діставати теплі сорочки, хустки.