Під час вечірки у одному з нічних клубів Києва оскандалився одіозний начальник столичної патрульної поліції Юрій Зозуля.

поліція
поліція

Про це пишуть ЗМІ та публікують відео інциденту.

У повідомленні йдеться, що під час новорічного корпоративу Зозуля вирішив виступити перед підопічними, перебуваючи в нетверезому стані, і не соромився вживати нецензурну лайку.

"Нам не вистачає сил, досвіду, терпіння, грошей. Нам не вистачає всього. Але ми повинні продовжувати все це робити. Тому що, як тільки ми перестанемо це робити, в країні настане просто пі ... дець, просто ср ... ка величезна, як тільки патрульні, особливо в Києві, підуть з вулиць", - сказав він.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Начальник поліції намагався продовжити свою полум'яну промову, але до нього на сцену піднялися дві дівчини і забрали його.

Нагадаємо, у мережі з'явилося відео виступу в одному зі столичних нічних клубів начальника патрульної поліції Києва Юрія Зозулі.

Про це зазначив засновник проекту dtp.kiev.ua Влад Антонов.

Зокрема, під час тосту він не соромився використовувати нецензурну лайку.

Так, під час вступного слова Зозуля відзначив, що поліцейським не вистачає сил та терпіння, проте найбільшою катастрофою він назвав зникнення з вулиць країни патрульних поліцейських.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в Маріуполі на перетині проспекту Металургів і вулиці Італійської сталася ДТП, інформує "Страна" з посиланням на "Маріуполь.ТВ".

На перехресті зіткнулися автомобілі "Део" і "Хюндай". Світлофор на даній ділянці дороги працював в режимі жовтого миготіння.

ДТП
ДТП

За неофіційними даними, за кермом "Хюндая" перебував скандально відомий начальник поліції Києва Юрій Зозуля.

Нагадаємо, що раніше він так само керував патрульною поліцією Львова.

Також Знай.ua писав про те, що в розважальному закладі "Метро" у Львові сталася бійка за участю п'яти патрульних з відвідувачами та охороною закладу.