У мережі з'явилося відео виступу в одному зі столичних нічних клубів начальника патрульної поліції Києва Юрія Зозулі.

Про це зазначив засновник проекту dtp.kiev.ua Влад Антонов.

Зокрема, під час тосту він не соромився використовувати нецензурну лайку.

Так, під час вступного слова Зозуля відзначив, що поліцейським не вистачає сил та терпіння, проте найбільшою катастрофою він назвав зникнення з вулиць країни патрульних поліцейських.

Один из наших хейтеров, Юра Зозуля, справедливо вещает о патрульной полиции Киева:) Присоединюсь к тосту Кстати, хейтеры, где вы все, я как раз патроны зарядил с пулями 39 грамм, можно на слона ходить, жду:)

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще
Geplaatst door Влад Антонов op Woensdag 2 januari 2019

"Нам не вистачає сил, досвіду, терпіння, грошей. Нам не вистачає всього. Але ми повинні продовжувати все це робити. Тому що, як тільки ми перестанемо це робити, в країні настане просто пі*дець, просто з*ака величезна, як тільки патрульні, особливо в Києві, підуть з вулиць", - сказав він.

Більше того Зозуля хотів продовжити свою промову, проте на сцену вийшла дівчина, яка і забрала його зі сцени.

У коментарях до даної публікації користувачі мережі припустили, що начальник поліції знаходився під впливом алкоголю і наркотиків.

"Це він під ніж? Крім горілочки схоже і" Дядя Федір "(амфетамін - ред.) Був присутній. Ну фахівець одним словом", - написав Юрій Донець.

Разом з тим варто відзначити, що у мережі з'явилося неоднозначен відео з новорічного корпоративу співробітників російського пропагандистського "Первого канала".

Зокрема, на відео можна помітити, як один із найскандальніших пропагандистів на російському телебаченні Артем Шейнін, вимовляючи тост не перебирає висловів для того щоб висловити своє враження.

"Корпаратив на "Первом канале". Найцікавіше, що ось це бидло зараз займає місце інтелігенції в Росії", - йдеться в коментарі до відео.

Відзначається, що скандальний ролик дуже швидко поширився у мережі. Користувачі почали давати свої оцінки поведінці телеведучого.

"П'яний ведучий програми "Час покаже" каналу ОРТ - Шейнін - на корпоративі. Мат-перемат в футболці з написом fu*k you! А чому не по-російськи написано матом? Днище повне - в таке дно скотилася культура і етика перших каналів і їх провідних в РФ", - коментують користувачі.

Нагадаємо, українські зірки розповіли про найкращі подарунки на Новий рік.

Як повідомляв "Знай.ua", прайс на корпоратив Каменських, Монатік та KAZKA з'явився в мережі.

Також "Знай.ua" писав, що стало відомо для кого виступали Лорак та Лобода у Києві.

Капрал Зозуля: всі скандали головного поліцейського Києва