До Нового року залишився тиждень. Сезон новорічних свят – це час корпоративів, концертів, на яких артисти можуть заробити подвійні і навіть потрійні гонорари.

Українські селебрітіз розповіли ТСН Гламур, де і з ким планують відзначати Новий рік, а також зізналися, які новорічні подарунки стали для них найбільш запам'ятовуються.

Так, акторка "Кварталу 95" і "Жіночого Кварталу" Олена Кравець буде працювати в саму новорічну ніч в компанії з Катею Осадчою і Юрою Горбуновим.

"Ми ведемо саму чарівну новорічну ялинку в Україні. Буде святкова ніч із зверненнями, виступами учасниць "Жіночого Кварталу". Під бій курантів буду там, але потім планую повернутися додому, до сім'ї", – поділилася Олена.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

За словами Кравець, в її родині прийнято дарувати один одному подарунки на Новий рік, а сам цей свято у неї з дитинства асоціюється з чудесами і казками.

Ведуча "Світського життя" Катерина Осадча розповіла, що у них з чоловіком, телеведучим і актором Юрієм Горбуновим вже склалася сімейна традиція святкувати Новий рік трохи раніше, тому що їх сину Івану потрібно лягати спати о 21:00.

Вона додала, що подарунки один для одного вони завжди залишають під ялинкою, а потім всі разом розпаковують.

Співачка Alyosha розповіла, що у неї дуже рідко виходить зустрічати Новий рік вдома з сім'єю, тому вони відзначають свято трохи пізніше.

Ще одна зіркова сім'я артистів – Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна – якщо залишаються в Києві і не працюють, то традиційно збираються з друзями на Софійській площі, де при будь-якій погоді зустрічають Новий рік з шампанським.

Подарунки подружжя любить дарувати практичні. "Зазвичай ми з Арсеном даруємо один одному щось просте і практичне – якісь тапки з оленями для Арсена або шкарпетки в Дідів Морозів", – розповіла із захопленням співачка.

Зірковий тренер Аніта Луценко зізналася, що в їхній родині є непохитна традиція – вранці 1 січня дарувати один одному подарунки.

"Самий чудовий подарунок, який я отримувала, це коли мені коханий чоловік подарував квиток до Індії на місяць і сказав: "Їдь, ми тут самі розберемося", – додала Аніта.

Співака Дзідзьо вдалося зустріти відразу після його виступу на новорічному концерті "95 Кварталу", тому він був у піднесеному настрої.

"Ти уявляєш, що люди будуть дивитися цей концерт перед Новим роком, і ти ніби заходиш в кожну компанію, тому своїми очима, своєю енергією хочеш подарувати їм трошки щасливих моментів і гарного настрою", – поділився артист і розповів, що в саму новорічну ніч також буде дарувати людям свято на приватному корпоративі.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфт з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.