Інцидент у Львівській області, який відбувся в п'ятницю, 28 грудня, закінчився для поліцейської плачевно. В той час, як патрульні спробували вгамувати бешкетників, один з них накинувся на копа і жорстоко її побив. В результаті дівчину госпіталізували зі струсом мозку, про що повідомляється в сюжеті інформаційного проекту "Перші про головне" на телеканалі ZIK.

Як стало відомо, поліцейські приїхали за викликом, коли поїзд зупинився в селі Червоне. По телефону повідомили, що у вагоні знаходяться декілька хуліганів, які сильно розбушувалися і розбили вікна, а також розпочали бійку з пасажирами.

Для того, щоб швидше знайти правопорушників, копи розділилися, після чого патрульна Оксана Тарасівська виявила чотирьох чоловіків напідпитку біля залізничної станції. Вони вели себе агресивно і неадекватно відреагували на зауваження дівчини.

Після того, як поліцейська підійшла до негідників, один з них раптово наніс їй сильний удар по голові і почав тягати за волосся. Як завжди, ніхто з присутніх пасажирів не втрутився і не заступився за потерпілу.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Напарник поліцейської ледве зміг відтягнути колегу від розлючених чоловіків. Після цього дівчину госпіталізували зі струсом мозку, а також численними саднами на обличчі, шиї та плечах.

Начальник слідства Кам'янка-Бузького відділення Павло Гиндрюк, особи злочинців встановлені і їх затримали. Щодо чоловіків відкрито кримінальне провадження за трьома статтями.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що співробітниками СБУ були затримані злочинці, які організували псевдо-громадську організацію для вимагання грошей. Організатори мали компромат на екс-власників столичного банку, яку планували вигідно продати.

Як повідомляв портал "Знай.uа": водій київського таксі не помітив гігантську яму посеред дороги, в яку і влетів. Як звичайно, якісь знаки, освітлення або відсутнє огородження.

ТакожЗнай.uа" писав, що у Києві стовпа не сподобався стоїть поблизу автомобіль і він вирішив на нього впасти. Водій машини дивом уцілів.