2018 рік плавно наближається до свого завершення, тому незабаром українські бізнесмени, успішні люди і мільйонери, чия діяльність не пов'язана з шоу-бізнесом, будуть запрошувати на корпоративи і святкування новорічної ночі зірок з шоу-програмою. Зірки озвучили суми, які вимагатимуть за годину виступу і треба визнати, що апетити у них відмінні.

Зірки українського шоу-бізнесу не визнають гривню і беруть оплату виключно в доларах або євро. Також далеко не всі артисти погодяться розважати гостей всю новорічну ніч безперервно – деякі воліють слухати бій курантів в компанії своєї сім'ї.

Найдорожче обійдуться Олег Винник, Монатік і Вєрка Сердючка. Остання за 40 хвилин виступу на новорічному корпоративі попросить 25 тис. євро. Олег Винник і Монатік коштують трохи дорожче і за їх виступ доведеться викласти 30 тис. євро. Тіна Кароль вимагає за годину новорічної програми суму в 20 тис. євро, при цьому з нею, за бажанням клієнта, може приїхати і балет.

Настя Каменських, яка з недавнього часу зайнялася сольною кар'єрою, встановила цінник в 20 тис. доларів, але при цьому із задоволенням заспіває і у новорічну ніч. У такому разі вартість виступу трохи вище й становить 50 тис. доларів.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Трохи дешевше Неангели, які виступлять на корпоративі за 12 тис. євро, група Kazka запросить 10 тис. євро. Ольга Горбачова просить за виступ 5 тис. євро, але за невелику доплату в 2.5 тис. євро стане ведучою вечора. TAYANNA за 45 хвилин виступу просить 7 тис. доларів + 1 тис. доларів, якщо ви захочете запросити її в новорічну ніч.

Сергій Бабкін проведе свято за 12 тис. доларів, проте в новорічну ніч воліє не працювати, а відпочити в колі сім'ї. Гурт DZIDZIO розвеселить компанію гостей на Новий рік за 20 тис. доларів.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що 100 років тому підготовка киян відрізнялася від сучасної.

Як повідомляв портал "Знай.uа": відома вартість святкування Нового року у великих містах України.

ТакожЗнай.uа" писав, що утримати удачу біля себе допоможуть нехитрі народні прикмети.