В Україні в період 3-5 січня 2019 року очікується погіршення погодних умов. Відповідні дані оприлюднили у Державній службі з надзвичайних ситуацій.

Згідно прогнозу, 3 січня, внаслідок переміщення активного циклону в Херсонській, Запорізькій, Дніпропетровській, Донецькій, Луганській, Харківській областях очікується ожеледиця на дорогах, в західних областях - пориви вітру 15-20 м / с.

Крім того, за даними синоптиків, завтра вдень, 4 січня, в Україні очікується сніг, місцями з дощем. Також завтра очікується посилення вітру до 15-20 м / с, місцями в Приазов'ї до 25 м / с, хуртовини, приріст сніжного покриву складе 15-20 см.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

"Протягом ночі 5 січня послаблення, вдень 5 січня припинення опадів і явищ. Ускладнення погодних умов 4-5 січня відповідає І рівнем небезпеки (жовтий)", - йдеться в повідомленні.

Негода також спровокує можливі порушення електропостачання населених пунктів, руху транспорту, а також ускладнення роботи комунальних служб і будівельної галузі. 3 січня 2019 року, в Україні місцями очікується сніг, температура повітря вдень від -3 до +5.

Відзначимо, станом на 2 січня в результаті сильних снігопадів більше 40 населених пунктів у Закарпатській області залишилися без електроенергії.

Дивіться: Прогноз погоди на січень 2019

Нагадаємо, вже на початку січня 2019 року в магнітному полі Землі відбуватимуться зміни. З 4 січня слід готуватися до потужних магнітних бур.

Як повідомляв "Знай.ua", російські окупанти в анексованому Криму вчергове відклали відкриття залізничного руху через незаконно збудований Керченський міст. Також "Знай.ua" писав, епідемія кору в Україні сягнула апогею, кількість хворих сягає декількох тисяч, медики б'ють на сполох та закликають громадян терміново робити вакцинацію.