Російська актриса Юлія Ауг розповіла, як через російську агресію та оборону України ледь не втратила кар'єру.

За словами жінки, у 2015 році її зняли відразу з трьох проектів через те, що відкрито засудила анексію Кримського півострова. Про це Ауг заявила під час свого інтерв'ю з журналісткою Іриною Шихман, опублікованому на YouTube.

"Є продюсери, які відмовляються зі мною працювати. Тому що "вона ліберал. Ноги її тут не буде", - заявила Юлія.

Актриса підкреслила,що саме такі слова були їй адресовані після висловлення нею позиції стосовно окупації Росією Криму.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Юлія Ауг стверджує, що тепер у російському кінематографі існує розмежування на "лібералів" і "державників". Але представники обох груп намагаються співпрацювати між собою.

"Я дуже добре пам'ятаю, як у 2015 році мене зняли з трьох проектів", - згадує актриса.

Крім того, нещодавно Юлія Ауг знялася у фільмі під назвою "Список Сенцова". Короткометражка присвячена політв'язневі Кремля Олегу Сенцову. У фільмі актриса, жорстко критикує Володимира Путіна, президента Російської Федерації.

Нагадаємо, росіяни відреагували на скандальну заяву одіозної співачки Лоліти Мілявської, що Крим - це Україна.

Громадяни РФ вважають, співачка таке заявила через падіння рейтингу популярності, пишуть російські ЗМІ. Раніше зірка зробила відверту заяву в інтерв'ю каналу одному з телеканалів.

Як повідомляв "Знай.ua", Мілявська вперше повстала проти Путіна.

Також "Знай.ua", писав, Мілявська розкрила пікантні таємниці свого особистого життя.