Популярний російський музикант Андрій Макаревич запропонував не звертати увагу на висловлювання Лоліти Мілявської щодо Криму.

За словами співака, слова його колеги по цеху - не новина, яка заслогуває уваги. Про це лідер групи "Машина часу" написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Він також висловився про "атаку" журналістів після оприлюднення висловлювання Лоліти, назвавши це божевіллям.

"Мене вранці розбудив дзвінок. "Андрій Вадимович, це інформаційне агентство таке-то. Тут Лоліта сказала про Крим. Можете прокоментувати?". Відповідаю: чесно - не можу, тому що, по-перше, не чув, по-друге мені абсолютно нецікаво що там Лоліта сказала про Крим. Через хвилину - дзвінок: "Андрій Вадимович, це радіо Косомольская Правда. Тут ось Лоліта ...". На четвертому дзвінку я відчув, що хтось збожеволів - чи я або хлопчики і дівчатка, які думають, що роблять новини. Хлопці! Якщо ви правда вважаєте, що сьогодні думка Лоліти з приводу Криму - головна новина людства і більше говорити нема про що - терміново до психіатра", - різко висловився музикант.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, скандальна співачка Лоліта Мілявська нещодавно кардинально змінила свою думку про Україну – принаймні, майстерно вдавала це на одному з інтерв'ю.

Вона заявила, що зруйновані відносини України і Росії поділили надвоє не тільки політиків, а й зірок шоу-бізнесу.

Як повідомляв "Знай.ua", Мілявська вперше повстала проти Путіна.

Також "Знай.ua", писав, Мілявська розкрила пікантні таємниці свого особистого життя.