Астрологи склали гороскоп кохання та вірності. Зірки підкажуть вам, чи варто поєднувати своє життя з тим чи іншим представником сузіря, та що чекає на вас у майбутньому з тими, хто вже поруч з вами.

Скорпіон (23 жовтня — 22 листопада)

Як Скорпіон, вони неймовірно вірні. З ними не завжди буває просто у стосунках через ревнощі та скритість характеру. Якщо ж говорити про відданість, то їм тут немає рівних. Вони готові захищати свого партнера/партнерку в абсолютно будь-якій ситуації незалежно від обставин.

Рак (22 червня 22 липня)

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раки кохатимуть свою половинку в буквальному сенсі до гробу. У них дуже добре серце, наповнене любов'ю, яку готові подарувати іншим, навіть якщо у деяких випадках хм самим для цього доведеться пожертвувати своїми власними потребами. Якщо вони розуміють, що це доля, вони ниіколи не відмовляться від цієї людини.

Лев (23 липня — 22 серпня)

Леви також відносяться до тих представників, які ніжно бережуть вірність та любов. Як Лев, ви також завжди відчуваєте гордість за чоловіка/жінку, з яким зустрічаєтеся. Леви завжди будутьна боці своєї другої половинки, не дивлячись ні на що.

Телець (20 квітня 21 травня)

Тельці дуже вперті. Однак не менщ уперті та наполегливі вони у стосунках. Тим не менш, багато хто будуть здивовані, дізнавшись, якими вірними вони можуть бути. Їх відданість запросто зможе пройти випробування часом. Все це завдяки наполегливості, адже вони ніколи не втрачають віру в людей.

Терези (23 вересня — 22 жовтня)

Вони романтики, що вірять у справжню любов. Незважаючи на це, вони бувають досить нерішучими, через що чого воліють плисти за течією і в деяких випадках припускаються помилок та приймають неправильні рішення. Вони не ті люди, які стануть зраджувати своїй другій половинці, але знову-таки тут все залежить від ситуації.

Близнюки (22 травня 21 червня)

Близнюки виявляються вірними партнерами, хоч і з боку може здатися інакше. Тим не менш, вони мають звичку дуже легко відволікатися. Представники цього знака дуже товариські люди, які знають, як зробити відносини веселими і захоплюючими. Їм потрібен такий партнер, з яким вони зможуть бути чесними.

Овен (21 березня 19 квітня)

Якщо говорити про вірність, то ці представники сузір'я знаходяться десь посередині. Вони не схильні до зрад, але і особливо вірними також назвати складно. Все залежить від того, в якій ситуації вони опиняться. Також вони досить імпульсивні і від них можна чекати багато чого.

Діва (23 серпня — 22 вересня)

Діва досить пряма людина, яка не звикла сходити з наміченого шляху. Тим не менш, вони схильні накручувати себе, через що їх накривають параноїдальні думки. Вони завжди вибирають правильний шлях, але як тільки втрачають інтерес, то можуть відправитися на пошуки чогось більш захоплюючого.

Козеріг (22 грудня — 20 січня)

Не секрет, що Козероги одні із найбільш вірних знаків Зодіака. Ви звикли виступати в ролі лідера в своїх відносинах, такий вже у вас характер. Якщо ви помітите, що ваш партнер на ваші старання не поспішає відповідати взаємністю, то можете і піти "на ліво".

Риби (19 лютого — 20 березня)

Риби відомі тим, що є хорошими коханцями. Хоча вони часто губляться у своїх почуттях та емоціях. Також вони схильні драматизувати. Це і заважаєзберегти вірність у стосунках з партнером.

Водолій (21 січня — 18 лютого)

Представники цього знака досить амбітні. Вони завжди такими були і з цієї причини часто відчували стрес. Саме це може штовхнутидо необдуманих рішень та помилок у стосунках з другою половинкою.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)

Стільці по своїй природі не люблять брати на свої плечі багато зобов'язань. Вони не люблять прив'язуватися до чого-небудь або кого-небудь. Їхпостійно тягне у мандри, вони досить непостійні натури.

Нагадаємо, гороскоп здоров'я 2019: яким знакам Зодіаку терміново бігти до лікаря. Рибам варто обов'язково звернутися до фахівця і забути про "саме пройде", а трудоголікам-Терезам рекомендують більше відпочивати від роботи.

Як повідомляв Знай. ua, ророскоп на 4 січня для всіх знаків Зодіаку: кого чекає великий сюрприз.

Знай. ua також писав, що відомий астролог передбачив кінець світу в "проклятий" дня: у нас залишилося мало часу. На планету впаде величезний астероїд.