В Україні 4-5 січня очікується ускладнення погодних умов. Активний циклон накриє Херсонську, Запорізьку, Дніпропетровську, Донецьку, Луганську та Харківську області.

Про це повідомляє прес-служба Держнс.

Так, до вечора 4 січня очікується сніг, місцями з дощем, а також посилення вітру до 15-20 м/с. В Приазов'ї місцями до 25 м/с.

Також в окремих регіонах буде ожеледь, налипання мокрого снігу та приріст снігового покриву до 15-20 сантиметрів. У ніч на 5 січня стихія трохи стихне.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

У суботу, 5 січня, опади мають припинитися. Ускладнення погодних умов 4-5 січня відповідає I рівнем небезпеки (жовтий).

Штормове попередження і подібні погодні умови можуть призвести до порушення енергопостачання населених пунктів, руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць, ускладнення роботи комунальних служб і будівельної галузі.

"протягом ночі 5 січня послаблення, вдень 5 січня припинення опадів та явищ. Ускладнення погодних умов 4-5 січня відповідає 1 рівнем небезпеки (жовтий)", - йдеться в повідомленні.

Негода також спровокує можливі порушення електропостачання населених пунктів, руху транспорту, а також ускладнення роботи комунальних служб і будівельної галузі. 3 січня 2019 року, в Україні місцями очікується сніг, температура повітря вдень від -3 до +5.

Нагадаємо, погода посадить українців "під домашній арешт" у перші дні 2019 року. В Україні в період 3-5 січня 2019 року очікується погіршення погодних умов.

Як повідомляв Знай. ua, на Україну обрушиться серйозний циклон. За прогнозом народного синоптика Наталки Діденко, в п'ятницю цей циклон обрушиться на південно-схід країни, він грецького походження.

Знай. ua писав, що морози та снігопади накриють Україну, але є щасливчики. Українці відчують весь смак зими.