У Маріуполі заборонили в'їзд для вантажівок через непогоду.

Цю інформацію повідомили на сайті поліції Донецької області.

Через снігопад на дорогах області утворилися снігові замети. До несення служби приступили 39 екіпажів груп реагування поліції. Відомо, що на блокпостах можна зігрітися і зарядити мобільні пристрої. Також водії можуть отримати там побутову допомогу.

[quote author="йдеться в повідомленні"]"Поліція Донецької обл. закликає без необхідності не сідати за кермо. Під час руху слід включити ближнє світло фар, неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, вибору безпечної дистанції та правил паркування".[/quote

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Про погіршення погодних умов попередила Державна служба з надзвичайних ситуацій в Херсонській, Запорізькій, Дніпропетровській, Донецькій, Луганській і Харківській областях.

4-5 січня, за інформацією Гідрометцентру, в Харківській області очікується серйозне погіршення погодних умов. Синоптики прогнозують сильний сніг, пориви вітру та ожеледь. Найскладніша ситуація очікується в Ізюмському, Лозівському, Балаклійському та Куп'янському районах.

У зв'язку з цим харківські правоохоронці просять водіїв, які планують їхати в напрямку Донецької області автомобільними дорогами «Київ-Харків-Довжанський» і «Харків-Зміїв-Балаклія-Гороховатка», неухильно дотримуватися правил дорожнього руху і по можливості утриматися від поїздок на далекі відстані.

Нагадаємо, в Україні 4-5 січня очікується ускладнення погодних умов. Активний циклон накриє Херсонську, Запорізьку, Дніпропетровську, Донецьку, Луганську та Харківську області.

Як повідомляв Знай. ua, на Україну обрушиться серйозний циклон. За прогнозом народного синоптика Наталки Діденко, в п'ятницю цей циклон обрушиться на південно-схід країни, він грецького походження.

Також Знай. ua писав, що морози та снігопади накриють Україну, але є щасливчики. Українці відчують весь смак зими.