В Рівному поліцейський застрелив пса породи тибетський мастиф, якого на правоохоронців натравила жінка під час проведення огляду приміщення - розплідника приватного підприємця. Про це в п'ятницю, 4 січня, повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Інцидент стався на вулиці Галицького, 25.

Наголошується, що на огляд земельної ділянки, який за рішенням суду належить Рівненського міськвиконкому, в рамках кримінального провадження щодо ч. 1 ст. 382 КК (невиконання судового рішення) прибули слідчий відділу поліції, державний виконавець, прокурор і юрист міської ради.

Щоб усім було безпечно, задіяли працівників роти особливого призначення.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Коли правоохоронці зайшли на територію розплідника, між ними і його власником виник конфлікт, в який втрутилася працівниця, вимагаючи залишити територію. Жінка, яка тримала на повідку тибетського мастифа, пса нацькував на присутніх і відпустила його", - йдеться в повідомленні.

Спецназівець зробив попереджувальний постріл вгору, але ефекту не було. Після цього він вистрілив у тварину. Мастиф від рани помер.

Сама ж господиня пса втекла - тепер її розшукують правоохоронні органи.

Раніше повідомлялося, що в орендованій квартирі в Харкові знайшли тіла двох дівчат-іноземок, їм було 20 і 22 років.

3 січня близько 9:30 в Київський відділ поліції звернувся 19-річний студент одного з харківських навчальних закладів. Він просив довідатися, де знаходяться його подруги, з якими він навчається на другому курсі університету. Студент розповів, що дівчата не відповідали на дзвінки ще з 31 грудня.

Поліція прибула на місце події, знайшла в квартирі трупи двох дівчат 20 і 22 років.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 10 до 15 років позбавлення волі.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", підозрюваний зізнався, як добивав власних дітей і "втратив пам'ять".

Також Знай.uа" писав про те, що у Києві кавказець одним ударом вбив охоронця Порошенко.

Нагадаємо, скандального зятя українського мера жорстко покромсали на Новий рік.