Харківська поліція оголосила про підозру у скоєнні подвійного вбивства громадянину Туреччини , про що журналістам повідомив заступник начальника Головного управління Нацполиции у Харківській області – начальник слідчого управління полковник поліції Сергій Чиж.

Зі слів поліцейського: "Поки харківською поліцією встановлена вірогідна причетність до скоєння подвійного вбивства 20-річного громадянина Туреччини. Йому повідомлено про підозру у вчиненні тяжкого злочину. Зараз проводяться необхідні заходи щодо встановлення його місцезнаходження та затримання. Згідно чинного законодавства України зловмиснику загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення з конфіскацією майна".

Також Чиж додав, що 20-річний злочинець буде оголошений в міжнародний розшук.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Начальник слідчого управління уточнив, що в ході досудового розслідування проводили поквартирний обхід будинку по вул. Валентиновской для того, щоб встановити можливих свідків та очевидців злочину. Також відвідали аптеки, торгові точки і кіоски, відпрацювали коло зв'язків убитих дівчат, а також перевірили, чи немає у них заборгованості і конфліктних ситуацій.

Згідно з результатами перевірки, 31 грудня до дівчат в орендовану квартиру в гості приходив 20-річний хлопець.

Чиж розповів: "Одна з них раніше підтримувала з ним близькі стосунки. З часом їх відносини перейшли в неприязні. Попередньо з'ясовано, що в новорічну ніч між хлопцем і дівчиною стався конфлікт на особистому ґрунті".

Також при огляді було встановлено, що з місця злочину зникли мобільні телефони, ноутбук, принтер, що кваліфікується за ч. 4 ст. 187 КК України як розбій. Всі речові докази з квартири, де сталася жахлива трагедія, вилучені та направлені на проведення експертного дослідження.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що у Києві на Гідропарку був знайдений труп дівчини без видимих ознак насильницької смерті, який перебував поблизу від води.

Як повідомляв портал "Знай.uа": київським Печерським районним судом стосовно екс-боксера Очертяного була обрана міра запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою на термін 60 діб з можливістю внесення застави.

Також "Знай.uа" писав, що на час проведення різдвяних свят України поліція переведена на посилений варіант несення служби.