Прикрий інцидент трапився 4 січня приблизно о 23:00 в Одесі. На територію Чкаловського пляжу на всіх парах в'їхав бульдозер, який почав ковшем зносити і крушити все на своєму шляху. Він трощив дерева та споруди. У одному із будиночків були люди...

Від дій оскаженілого кермувальника бульдозера постраждали будиночки з дерева і літній бар, з них встигли вибігти на вулицю два суборендаря. Все це могло закінчитись плачевно. На щастя, підійшов одесит, який, побачивши, що відбувається, розповів про все активістам через соцмережі.

На місце негайно приїхав координатор Люстраційної комісії. Власне він і зафіксував неподобство на відео і не дозволив водієві спецтехніки втекти до приїзду правоохоронців. А той вперто намагався. Водій бульдозера спробував навіть відсунути ковшем активіста, щоб сховатися.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Депутати схвалили проект благоустрою пляжної зони і довірили це фірмі "Чкаловський-інвест".

Нагадаємо, боєць ЗСУ героїчно помстився Путіну за смерті тисяч наших земляків: обережно, 18+.

Як повідомляв Знай.ua, "Прощавай, Абібас!": один з найвідоміших ринків Києва зрівняли з землею.

Сумнозвісний Шулявський ринок у Шевченківському районі Києва почали зносити. Демонтаж необхідно було провести через реконструкцію після обвалення місцевого мосту.

В Ростовській області на підприємстві водій бюльдозера розчавив десятки маленьких індиків. Про це йшлося у одному з російських ЗМІ.