В Одесі помер 20-річний солдат строкової служби, який дістав травми в котельні в результаті розриву котла наприкінці 2018 року.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що солдат помер від травм, які виявились несумісними з життям. Відзначається, що завдяки роботі медиків хлопець таки зумів прийти до тями, проте організм не витримав і він помер.

"Медики робили все що від них залежало, наскільки відомо, усіма ліками хлопця забезпечили. Богдан Білоконь опритомнів, але, на жаль, організм не витримав - хлопець помер", - сказало джерело.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Крім того у поліції розповіли, що на даний момент тривають слідчі дії, які і мають з'ясувати справжню картину подій, що відбулись.

Правоохоронець додав, що відповідно до правил військовослужбовці мають право обслуговувати котельне устаткування, але після спеціальної підготовки.

"Зараз всі обставини НП встановлюються", - додав він.

Разом з тим варто відзначити, що в одній з українських військових частин стався нещасний випадок. Повідомляється про вибух. В результаті інциденту постраждав 20-річний солдат ЗСУ. З'явилася інформація, що розірвався котел, який відповідає за опалення частини.

Так, солдат строкової служби отримав опіки і численні травми. Він знаходиться в реанімації військово-медичного центру у важкому стані. Про нещасний випадок повідомили батькам солдата. Через вибух у котельні відкрили кримінальну справу.

У прес-службі не повідомили, в якій області стався вибух. Командування "Південь" - оперативне об'єднання Сухопутних військ Збройних Сил України - розташоване на території кількох областей: Вінницької, Кіровоградської, Миколаївської, Одеської та Херсонської.

Однак є інформація, що військово-медичний клінічний центр Південного регіону, куди відвезли солдата, знаходиться в Одесі.

Крім того варто відзначити, що постраждалий в результаті вибуху у Ворошиловському районі Донецька чоловік перебуває в стані середньої тяжкості.

Цю інформацію оприлюднив Олександр Кравченко, так званий директор травматологічного центру,.

"У потерпілого множинні осколкові поранення по всьому тілу і контузія. Його стан ми оцінюємо як стан середньої тяжкості", - поділився він, уточнивши, що потерпілий зараз перебуває у свідомості.

Нагадаємо, Дніпро здригнулося від вибуху.

Як повідомляв "Знай.ua", моторошна пожежа поглинула київське підприємство, є постраждалі.

Також "Знай.ua" писав, що невідомі залишили бойовиків без пам'ятника.

Вибух у квартирі в Маріуполі: серед загиблих двоє чоловіків