У мережі з'явилося відео вибуху маршрутки в Магнітогорську, перед яким чутно звуки стрільби з вогнепальної зброї.

Відповідне відео виклали в YouTube очевидці.

Наразі вже відомо, що російські силовик не відкидають версію про спільність з вибухом будинку, що стався трішки раніше у цьому ж місті.

Крім того силовики розповіли, що всередині маршрутки, яка вибухнула знаходилась величезна кількість вибухівки.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На той момент в автомобілі перебувало кілька чоловіків. При затриманні вони почали відстрілюватися, в результаті трьох було вбито, а сама машина вибухнула.

Вже пізніше четвертого підозрюваного вбили під час затримання на орендованій квартирі тільки вдень 2 січня.

Разом з тим варто відзначити, що ФСБ РФ не виключає версію теракту, який призвів до вибуху житлового будинку в Магнитогорську.

В результаті вибуху загинули близько 40 жителів. ЗМІ повідомляють, що напередодні НП квартира на третьому поверсі під'їзду № 7 у будинку на Карла Маркса, 164 була знята самотнім чоловіком (імовірно, вихідцем з країни Середньої Азії). А вже вранці 31 грудня стався вибух.

Під час перевірки всіх можливих версій, силовики спочатку озвучили, що вибухнув побутовий газ. Але при перегляді камер спостереження вони помітили підозрілого чоловіка. Було встановлено, що він міг брати участь в екстремістської діяльності.

Крім того варто відзначити, що з-під завалів під'їзду житлового будинку, що обрушився в Магнітогорську, витягли ще одне тіло загиблого

Наразі вже відомо, що рятувальникам вдалося знайти тіло 32-го загиблого. При цьому доля ще десятку людей залишається невідомою.

Трагедія сталася близько 03:00 за київським часом і о 06:00 за місцевим. Як відомо, в результаті вибуху, який зафіксувала одна з камер, обвалилося перекриття, розташоване між третім і десятим поверхами житлового будинку. Воно розташовувалося між двома під'їздами над аркою. Всього у зруйнованих квартирах проживали 110 осіб, при цьому невідомо, що сталося з багатьма з них.

Нагадаємо, на Магнітогорськ слідом за вибухом будинку обрушилася ще одна трагедія.

Як повідомляв "Знай.ua", водіїв попередили про петарди.

Також "Знай.ua" писав, що страшна аварія з маршрутками сколихнула Україну.

Маріуполь: вибух автомобіля співробітника СБУ кваліфікували як теракт