Навколо трагедії у російському Магнітогорську та реакцію на цю подію президента Володимира Путіна розгорівся цинічний скандал.

обвалення багатоповерхівки в Магнітогорську
обвалення багатоповерхівки в Магнітогорську

Про це стало відомо із повідомлень користувачів у соцмережах.

Росіяни страшенно обурені вчинком президента Володимира Путіна, який подарував ноутбук потерпілому під час вибуху в багатоповерховому будинку Магнітогорська 13-річному хлопчикові.

Володимир Путін
Володимир Путін

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Згідно з даними російських засобів масової інформації, медики поставили хлопчикові діагноз струс головного мозку, забої та обмороження. Наразі він проходить курс інтенсивного лікування та реабілітації.

"Путін подарував хлопчикові з Магнітогорська ноутбук. Тепер це буде хлопчикові хатинкою ... ", - зазначив Голобуцький. "Він до хлопчиків не рівно дихає", "Він хоча б усвідомлює, що зробив?", - відзначили користувачі в соціальних мережах.

Нагадаємо, з-під завалів під'їзду житлового будинку, що обрушився в Магнітогорську, витягли ще одне тіло загиблого, повідомляє "Інтерфакс".

Як повідомили у відомстві: "Вилучено тіло 22-го загиблого". При цьому доля ще двох десятків людей залишається невідомою.

Трагедія сталася близько 03:00 за київським часом і о 06:00 за місцевим. Як відомо, в результаті вибуху, який зафіксувала одна з камер, обвалилося перекриття, розташоване між третім і десятим поверхами житлового будинку. Воно розташовувалося між двома під'їздами над аркою. Всього у зруйнованих квартирах проживали 110 осіб, при цьому невідомо, що сталося з багатьма з них.

Як повідомляв раніше Знай.ua, вже протягом декількох діб у Магнітогорську в посиленому режимі працюють екстрені служби. Так, рятувальники дістали з-під завалів багатоповерхового будинку трупи ще двох загиблих в результаті обвалу цілого під'їзду багатоповерхового будинку.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби МНС Російської Федерації.

Також Знай.ua писав про те, що трагедія у російському Магнітогорську, яка сталася напередодні Нового року у понеділок, 31 грудня, продовжує забирати людські життя.