На півночі Японії у префектурі Хоккайдо стався землетрус магнітудою 5,4, що позначають червоним кольором.

Про це повідомляють на сайті Геологічної служби США.

"Епіцентр землетрусу знаходився на глибині більше 58 кілометрів на 71 км на південь від населеного пункту Обіхіро", — йдеться в повідомленні.

Землетрус стався о 4:08 за місцевим часом. Інформації про руйнування чи постраждалих від наслідків стихії поки немає. Загрозу цунамі також не оголошували.

Наша планета постійно потерпає від примхів природи. Стихійні лиха завдають страшної шкоди людям. Негода на своєму шляху не щадить нікого і нічого. У 2018 році також сталася низка моторошних штормів, ураганів, повеней, тайфунів. Вони сколихнули різні куточки Землі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Вчені стверджують, що збільшення кількості стихійних лих пов'язане з глобальним потеплінням та погіршенням екології планети.

Нагадаємо, що на півночі Японії пролунав вибух. В результаті понад 40 людей отримали поранення. Інцидент ставля в людному барі. Місцева поліція повідомляє, що внаслідок вибуху поранення отримала 41 людина. Причину вибуху, який призвів до обвалення ряду будівель, ще не встановили. Нині відомо, що один з поранених знаходиться в критичному стані.

Також "Знай.ua" писав, щона японському острові Хоккайдо сталися два потужних землетруси магнітудою 6,6 (червоні) і 5,3. Кількість жертв уточнюється, проте місцеві ЗМІ в соцмережах пишуть про двох загиблих. При цьому відомо про 32 зниклих без вісті і 120 поранених.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, що під Києвом стався потужний вибух розвернув житловий будинок: фото.