На днях буквально всі світові ЗМІ написали про унікальний випадок чоловіка, якому впродовж 17 років довелося виживати під землею. При тому, що подія мала місце в 2014 році в Китаї. Чоловіка знайшли живим у покинутій шахті.

Так відомо про страшну трагедію, що сталася в 1997 році на одній з шахт китайської провінції Сіньцзян. У результаті сильного землетрусу магнітудою 7,8 балів було зруйновано великі ділянки тунелів. 118 шахтарів загинули під завалами. Ніхто не вижив.

Було прийнято рішення законсервувати шахту. Однак, через 17 років видобуток породи вирішили відновити. Яким же великим було здивування прохідників, коли вони відкрили галерею на ділянці старої шахти і виявили там живу людину!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Їм виявився, за повідомленням зарубіжних джерел, 59-річний шахтар на ім'я Чан Вей і весь цей час чоловік жив під землею. Стверджують, що подібне стало можливим завдяки тому, що вцілів вентиляційний канал. До всього іншого, Чану допомогло протриматися те, що на випадок обвалу в шахтах були великі запаси продовольства: аварійний запас рису і води.

Також повідомляється, що єдиним джерелом вітамінів для Чан Вея був мох. Крім цього, іноді йому вдавалося зловити щурів і хоч якось урізноманітнити свій раціон.

Відразу після вилучення на поверхню шахтаря направили в лікарню щоб перевірити його фізичний і психічний стан.

Звичайно, величезна кількість людей засумнівався в цієї новині. Більшість користувачів Інтернету висловили сумнів щодо правдивості цієї інформації. Їм вдалося з'ясувати, що фотографія нібито врятованого шахтаря насправді зроблена в Токіо під час панахиди за жертвами Другої світової війни.

Правда, з іншого боку, вдалося знайти контраргумент. Просто шахтаря треба було доставляти в лікарню, тому його не встигли сфотографувати, а емоційне фото з Японії поставили для залучення уваги користувачів.

До речі, це унікальний випадок, коли людині вдалося вижити протягом такого тривалого часу в таких екстремальних умовах.

Нагадаємо, 4-річна донька врятувала паралізованого батька після втечі матері.

Як повідомляв портал "Знай.uа", чоловік провів у комі 19 років. Коли він отямився, його чекало знайомство з 11 онуками, сучасними технологіями і новим способом життя.

Також "Знай.uа" писав, 15-річна дівчинка в тілі старенької відсвяткувала свій останній день народження, ця історія змусить вас цінувати кожну мить.