На півночі Японії пролунав вибух. В результаті понад 40 людей отримали поранення
Про це повідомляє агенство Reuters з посиланням на японське агентство Kyodo.

"Понад 40 людей отримали поранення в результаті вибуху, що стався в неділю в барі в Саппоро на півночі Японії", - йдеться в повідомленні.

Інцидент ставля в людному барі. Місцева поліція повідомляє, що внаслідок вибуху поранення отримала 41 людина. Причину вибуху, який призвів до обвалення ряду будівель, ще не встановили. Нині відомо, що один з поранених знаходиться в критичному стані. Правоохоронці перекрили вулиці поблизу ресторану - поліція побоюється нових вибухів.

Служби порятунку отримали повідомлення про вибух в неділю, о 20:30 за місцевим часом. Японська телерадіокомпанія NHK повідомляє, що в районі, де стався інцидент, розташована велика кількість як житлових будинків, так і ресторанів. Район Тойохіра розташований всього в кількох кілометрах від центру міста.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Один зі свідків вибуху каже, що його звук був схожим на удар блискавки. Інші розповіли, що бачили багато жертв і що через вибух в будівлях поблизу порозбивалися вікна.

Нагадаємо, що правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом вибуху в п'ятиповерховому житловому будинку в місті Фастів Київської області. Крім того, за словами поліцейських, загиблими виявилися жителі будинку: дівчина 1996 року народження і 33-річний чоловік. Зараз їхні тіла знаходяться в морзі, де встановлюється причина смерті.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, що під Києвом стався потужний вибух розвернув житловий будинок: фото.

Також "Знай.uа" писав про те, що В Житомирі породілля померла разом з дитиною, у всьому звинувачують лікарів.