Вже протягом декількох діб у Магнітогорську в посиленому режимі працюють екстрені служби. Так, рятувальники дістали з-під завалів багатоповерхового будинку трупи ще двох загиблих в результаті обвалу цілого під'їзду багатоповерхового будинку.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби МНС Російської Федерації.

обвалення багатоповерхівки в Магнітогорську
обвалення багатоповерхівки в Магнітогорську

"Витягнуті тіла 15 та 16 загиблих. Це жінки", - заявили рятувальники.

На даний момент триває пошук ще 27 осіб.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто нагадати, що в Магнітогорську, де вибухнув багатоповерховий будинок, призупинили пошуки загиблих із-за загрози подальшого обвалення пошкоджених конструкцій. Про це у вівторок, 1 січня, повідомляє прес-служба управління міністерства надзвичайних ситуацій РФ у Челябінській області.

"Урядовою комісією в ході детального аналізу стану будівлі за її візуальним оглядом і за даними спеціальних приладів прийнято рішення про демонтаж нависаючої конструкції та стіни сьомого під'їзду", - йдеться в повідомленні.

Як заявив глава МНС Росії Євген Зінич, з'явилася реальна загроза подальшого обвалення частини будівлі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в російському Магнітогорську, де 31 грудня 2018 року стався вибух через витік газу і обвалення багатоповерхового будинку, з-під завалів витягли живе немовля. Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на інформацію губернатора Челябінської області Бориса Дубровського в Telegram-каналі. Немовля пролежало під завалами багатоповерхівки цілу добу.

Нагадаємо, у мережі сплив новорічний виступ Путіна: трагедія в Магнітогорську? Ні, не чув.

Як повідомляв Знай.uа у Росії перед Новим роком вибух поховав дітей під уламками власного будинку.

Знай.uа писав, кримчани наплювали на трагедію в Магнітогорську: команди сумувати не було.