У Росії вибухнув багатоповерховий будинок. У місто, де сталася трагедія прилетів президент Росії Володимир Путін. Губернатор Челябінської області Росії Борис Дубровський ввів режим надзвичайної ситуації у всьому регіоні.

"Ввести з восьмої години 31 грудня на території Челябінської області режим надзвичайної ситуації регіонального характеру" , - йдеться в повідомленні прес-служби міської адміністрації.

Вибух стався через витік газу. Після цього обвалився цілий під'їзд багатоповерхівки в російському місті Магнітогорську.

Раніше режим НС діяв тільки в самому місті Магнітогорську. Губернатор очолив оперативний штаб з НС, розгорнутий в розташованій неподалік від аварійного будинку школі. Путін прилетів для того, аби поспілкуватися з місцевою владою та постраждалими від вибуху.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Окрім того, в Магнітогорську вже знаходяться міністр охорони здоров'я Вероніка Скворцова і глава МНС Євген Зінич. У місто вилетів також голова Слідчого комітету Росії Олександр Бастрикін, його відомство вже почало розслідування кримінальної справи за статтею "Заподіяння смерті з необережності двом і більше особам" за фактом вибуху газу.

У прес-службі міської адміністрації стверджують, що 300 осіб, які потребують евакуації, переселять у гуртожиток, забезпечивши комплектами теплих речей, постільною білизною, посудом і матрацами.

На даний момент відомо, що жертвами того, що сталося стали чотири людини. Відома доля ще 48 осіб: 16 були евакуйовані, ще чотирьох госпіталізовано, а 28 чоловік вийшли на зв'язок.

Всього в під'їзді були прописані 111 людей, ще 9 знімали житло. Як повідомили в міській адміністрації, в зоні ризику знаходяться шостий і восьмий під'їзди.

Нагадаємо, що в мережі оприлюднили відео, на якому відображено момент вибуху, що стався сьогодні вночі в житловому будинку в місті Магнітогорськ.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що у середині грудня Україну вразила страшна трагедія: у Фастові Київської області вибухнув житловий будинок. У результаті інциденту загинули дві людини, ще один був серйозно травмований, а 77 жителів залишилися на вулиці. Як зараз живуть люди зі зруйнованого будинку?

Також "Знай.ua" писав, що медики розкрили правду про постраждалих від вибуху на львівській ярмарці.