З-під завалів під'їзду житлового будинку, що обрушився в Магнітогорську, витягли ще одне тіло загиблого, повідомляє "Інтерфакс".

Як повідомили у відомстві: "Вилучено тіло 22-го загиблого". При цьому доля ще двох десятків людей залишається невідомою.

Трагедія сталася близько 03:00 за київським часом і о 06:00 за місцевим. Як відомо, в результаті вибуху, який зафіксувала одна з камер, обвалилося перекриття, розташоване між третім і десятим поверхами житлового будинку. Воно розташовувалося між двома під'їздами над аркою. Всього у зруйнованих квартирах проживали 110 осіб, при цьому невідомо, що сталося з багатьма з них.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Через деякий час після катастрофи медики висловили сумнів у тому, що до них будуть надходити постраждалі люди, адже ймовірність того, що хтось виживе під такими завалами, надзвичайно мала. Як заявив головний лікар однієї з місцевих лікарень, критичний час надання медичної допомоги підійшов до кінця.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що вывторок, 1 січня, приніс нещастя для вісьмох людей, загиблих в результаті зіткнення двох легкових автомобілів Opel Astra і Mazda-6. Трагедія сталася на трасі Дніпро-Миколаїв близько 11:00 у Миколаївській області. Правоохоронцями встановлено, що водій Mazda здійснював обгін мікроавтобуса, для чого виїхав на смугу зустрічного руху. У цей момент він допустив зіткнення з Opel, на якому пересувалася ціла родина з дітьми.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у мережі підвищена увага приділяється обваленню дерев'яного мосту в Російській Федерації, що сталося на новорічну ніч, прямо під бій курантів. Ймовірно, ненадійна конструкція не витримала ваги кількох десятків людей, що стояли на ній, через що просто поїхала вниз, прихопивши відпочиваючих з собою.

Також "Знай.uа" писав, що у Київській області сталася жахлива аварія, в результаті якої загинули троє людей. Згідно з попередніми даними, легковий автомобіль виїхав на зустрічну смугу і на повній швидкості влетів у маршрутку. Місцеві жителі відзначають, що ділянка дороги, на якій сталася трагедія, небезпечний і на ньому не так давно вже траплялася аварія.