В Російській Федерації на новорічну ніч під бій курантів обвалився дерев'яний міст. У мережі досить активно поширюється відеозапис інциденту.

Так, на відео, можна побачити, як конструкція, на якій стояли десятки людей, збудована в парку Горького над ковзанкою, в один прекрасні момент "поїхала" вниз, взявши з собою людей, які стояли на ній. Про це пише портал "Політека".

Відомо про десятки потерпілих. Відео-ракурс на ПП, що називається, очима стояли на мосту, був опублікований в Твіттері користувачем Михайлом Блакитному.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Якщо уважно вивчити обидва відео, які "гуляють" по інтернет просторами, можна виявити, що міст, швидше за все не витримав вагове навантаження. Очевидно, брак опор і спровокував руйнування дерев'яної конструкції.

Варто нагадати, що в мережі оприлюднили відео, на якому відображено момент вибуху, який стався сьогодні вночі в житловому будинку в місті Магнітогорськ. Відео було оприлюднено виданням Новини Челябінська, інформує replyua.net. Видання уточнює, що відеозапис був зроблений на складі, який розташований на першому поверсі зруйнованого будинку.

Надзвичайна подія сталася о 6 годині ранку за місцевим часом (3:00 за київським). В результаті вибуху обвалилося перекриття між третім і десятим поверхами житлового будинку, яке розташовувалося над аркою між двома під'їздами. В результаті цього інциденту постраждали 48 квартир, в яких проживали 110 людей.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Росії триває чорна смуга у сфері авіаперевезень. Так, в результаті краху вертольота в Улан-Уде загинули чотири людини. Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ, які посилаються на інформацію місцевих органів.

"В Улан-Уде розбився вертоліт. Четверо загиблих, люди перебували у вертольоті", - повідомило одне з джерел.

Нагадаємо, українці знову спізнювалися до Борисполя: збій в роботі Укрзалізниця виправдовує шедеврально.

Як повідомляв Знай.uа потужний землетрус обрушився на багатостраждальну Індонезію після цунамі.

Знай.uа писав, літак звалився прямо на житлові будинки: все залито паливом, людей не встигають виносити.