У середу, 21 листопада, на Бруклінському мосту у Нью-Йорку сталася страшна аварія, яка потрясла всіх американців. Так, в результаті дорожньо-транспортної пригоди загорілося чотири машини. Про це повідомляє CBS New York.

Згідно з останніми даними, в ДТП загинула одна людина, при цьому шестеро було поранено. Крім того, відразу після зіткнення машин на Бруклінському мосту сталася пожежа. Зараз дорога на мосту через події перекрита правоохоронними органами. На місці аварії працюють рятувальники і медики.

Brooklyn Bridge Car Fire

One person is dead and five others are injured following a crash and car fire on the Brooklyn Bridge. The flames have been knocked down but investigators remain on the scene. Here's a live look. Read more: https://cbsloc.al/2qZLJYe

Geplaatst door CBS New York op Woensdag 21 november 2018

Раніше повідомлялося, що в центрі Харкова на перехресті загорівся автомобіль. Очевидці зуміли зняти жахливу трагедію на відео.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Водій разом із пасажиркою зміг покинути авто і при цьому не постраждати. Бригада пожежників гасила вогонь більше 30 хвилин, але даремно – автомобіль врятувати було неможливо. За попередніми даними, причина загоряння – проблема в моторному відсіку через технічні несправності.

Також ми писали про те, що в Києві на проспекті Перемоги, навпроти заводу Антонов, сталася смертельна ДТП. Автомобіль, рухаючись на повній швидкості, вилетів на узбіччя і врізався в електричний стовп. Автомобіль зім'яло, як консервну банку, шансів вижити при цьому у водія, звичайно ж, не було.

Нагадаємо, космічна зйомка показала, що Кримський міст, який зовсім нещодавно відкрила Росія, поступово зміщується. Експерти аналізували фото, які були зроблені супутником і прийшли до висновку, що скандальна побудова все-таки рухається.

Як повідомляв портал Знай.uа, під Харковом через снігопад сталася масштабна ДТП, в результаті якої трактор роздавив сім легкових машин і автомобіль поліції, припаркований на узбіччі. На щастя, в аварії ніхто не постраждав.

Також портал Знай.uа писав, що у Львівській області на трасі Тернопіль - Львів, поблизу села Велика Вільшаниця зіткнулися автобус і легковий автомобіль Citroen Berlingo, за кермом якого перебував 38-річний житель Золочева.