мама з дитиною
мама з дитиною

Матусям приготуватися: міністр-дієтолог дістався до закону про догляд за дитиною

Як відомо, у січні 2019 року в Україні з'являться муніципальні няні, вони доглядатимуть за дітьми у віці до трьох років. Послугою зможуть скористатися батьки, які замість декрету йдуть на роботу. А як щодо тих матусь (або татусів), які перебувають у декретній відпустці? Всі жінки або чоловіки, які користуються послугою "муніципальна няня", не будуть зобов'язані при цьому виходити на роботу.

доставка пенсій
доставка пенсій

Дуже непросте рішення: українцям розповіли, що буде з доставкою пенсій

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Президент України Петро Порошенко розповів українцям, що буде з доставкою пенсій. Глава держави запевнив, що хвилюватися не потрібно і це питання буде вирішено. Порошенко переконаний, що Верховна Рада підтримає його ініціативу щодо передбачення в державному бюджеті на 2019 рік 500 млн грн на видатки "Укрпошти" по доставці пенсій.

Народні депутати
Народні депутати

Диктаторські закони здадуться казкою: БПП придумали таке, чого засоромився б Янукович

Депутати від фракції "БПП" Микола Паламарчук, Артур Палатний та Олег Великин хочуть ввести кримінальну відповідальність до 3 років позбавлення волі за наклеп. Депутати пропонують ввести в КК нову статтю 151-2, якою передбачена відповідальність за наклеп, тобто умисне поширення завідомо неправдивих відомостей, що ганьблять честь і гідність іншої особи або підривають її ділову репутацію.

Бідність в Україні
Бідність в Україні

Україна вибила першість у Молдови в міжнародному рейтингу, але пишатися тут нічим

Політичний блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці в Facebook "привітав" винуватців.

"Вітаю Петра Олексійовича. Вітаю Володимира Борисовича. Вітаю Андрія Олексійовича. Нарешті у них Вийшло. Нарешті вони Змогли. Згідно з новим звітом Міжнародного Валютного Фонду, Україну офіційно визнано найбіднішою країною Європи", - написав блогер.

Людей збирали по шматочках: на знаменитому мосту сталася кривава аварія

У середу, 21 листопада, на Бруклінському мосту в Нью-Йорку сталася страшна аварія, яка шокувала всіх американців. Так, в результаті дорожньо-транспортної пригоди загорілися чотири машини. Згідно з останніми даними, в ДТП загинула одна людина, при цьому шестеро були поранені.

Brooklyn Bridge Car Fire

One person is dead and five others are injured following a crash and car fire on the Brooklyn Bridge. The flames have been knocked down but investigators remain on the scene. Here's a live look. Read more: https://cbsloc.al/2qZLJYe

Geplaatst door CBS New York op Woensdag 21 november 2018