В Мелітополі сталася дивна аварія, яка до кісточок налякала містян. Прямо на світлофорі раптово вибухнув автомобіль.

Про це повідомляють ЗМІ.

За словами очевидців інциденту, моторошний вибух стався у автомобілі, коли він стояв на світлофорі, коли загорівся вже був зелений сигнал світлофору, після чого автомобіль рушив та вибухнув. За попередньою інформацією, причиною вибуху став розрив газового балона.

[embed]https://www.facebook.com/nashgorodmlt/videos/2111017308931950/?__xts__

Правоохоронці, які прибули на виклик досі намагаються розшукати водія іномарки. Всі ті ж очевидці кажуть, що він, в шоковому стані кудись втік.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Трохи пізніше місцеві ЗМІ розповіли, що сам інцидент стався на перетині вулиць Ломоносова та Чкалова. Автомобіль спочатку врізався у маршрутку, у результаті чого загорівся, а пізніше вибухнув.

Пасажири громадського транспорту, як і сам водій іномарки, не постраждали. На місце події прибули рятувальники і співробітники поліції. Силовики встановлюють всі обставини надзвичайної події.

Також відомо, що через аварію в місті утворився серйозний затор. Зокрема, ускладнено рух від зупинки “Товари для дому” до місця події.

Разом з тим варто відзначити, що на Харківщині чоловік погрожував підірвати себе разом із машиною просто на блокпосту в напрямку пункту пропуску "Гоптівка". Водій закрився в автомобілі Samand сірого кольору, виходити відмовлявся, свої дії доступно не пояснив.

Всю дорогу практично одразу перекрили копи чекали спеціальних співробітників, котрі проводять переговори у таких випадках. Правоохоронцям про ситуацію повідомив один з водіїв, який і помітив дивного чоловіка, закритого у машині і чув всі погрози щодо вибуху.

Пізніше його вдалося знешкодити, авто перевіряють на наявність будь-яких небезпечних засобів, особу не встановлено, перевіряють документи за базою. Як виявилося, за кілька годин до інциденту, він викликав таксі до "Гоптівки", навіть водієві сказав, що везе із собою вибухівку.

Припускають, він може бути прихожанином Московського патріархату, втім які такі "релігійні переконання" його штовхнули на це, ніхто не знає.

Нагадаємо, у центрі Херсона масова паніка, рятують дітей, можливий страшний вибух.

Як повідомляв "Знай.ua", підірвали авто популярної телеведучої.

Також "Знай.ua" писав, що біля київського ТЦ стоїть замінована машина.

Біля суду у Дніпрі підірвали автомобіль прокурора