У понеділок, у ніч з 14 на 15 жовтня, у Коцюбинському, що на Київщині, сталась небезпечна НП.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

15 жовтня невідомі підпалили 2 авто, які належать родині працівниці Коцюбинської селищної ради Дар'ї Александрової.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

За інформацією поліції, постраждали також машини, які були припарковані поруч, мова йде загалом про п'ять авто. Машини Александрової та її чоловіка вигоріли повністю і не підлягають відновленню, застраховані вони не були.

поліція
поліція

За інформацією потерпілої Дар'ї Александрової, інцидент стався близько 03:00 години ночі.

"Ці машини куплені до того, як я влаштувалася на роботу в раду. Це пов'язано з моєю активною діяльністю, тому що боремося за збереження Біличанського лісу і намагаємося поламати корупційні схеми, які тут вкоренилися" , - розповіла вона.

Нагадаємо, у ніч з четверга на п'ятницю, 12 жовтня, в Харкові на вулиці Римарській біля житлового будинку спалахнула серйозна пожежа. О 3:21 пожежникам надійшло повідомлення, що біля 17-поверхового будинку горять машини.

Про це йдеться в повідомленні Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Харківській області.

Коли рятувальники прибули на місце події, вогонь повністю охопив 4 автомобілі (Mersedes ML-350, Audi A-3, Volkswagen Touareg і Chevrolet Lacetti) і частково пошкодив Daewoo Lanos. Від вогню також постраждали дві двері на першому поверсі, обшивка балкона на другому і вікно. У загальній складності вогонь поширився на 20 квадратних метрів.

О 5 ранку з вогнем нарешті впоралися. Чи був це підпал і наскільки велика сума збитків, встановлюють фахівці.


Як писав раніше Знай.ua, у ніч на 24 вересня в Києві вщент згорів автомобіль.

Вдалося встановити, що до пожежі причетний пасажир таксі, який влаштував вибух.

Інцидент стався за адресою Регенераторна, 4, близько 01:20.

Про це повідомляє "Інформатор".

Як з'ясувалося, горів автомобіль Ford Focus. Машину підпалив чоловік.


Також Знай.ua писав про те, що в українській столиці горять Русанівські сади. За інформацією спецслужб в лісопарковій зоні біля річки Десенка спалахнуло сміттєзвалище.