У Київській області група молодих людей катувала чоловіка, намагаючись вибити з нього зізнання у крадіжці. Таку інформацію розповіли в прес-службі поліції Київської області, як передає видання Вести.

В селі Поправка Білоцерківського району Київської області група невідомих накинулася на чоловіка в його власному будинку, а пізніше облила горючою рідиною і підпалила. Молоді люди вимагали, щоб чоловік взяв на себе крадіжку, але він не погоджувався.

"На спеціальну лінію 102 зателефонували медики місцевої центральної лікарні, розповіли, що до них привезли пацієнта з термічними опіками шиї і рук першого і другого ступеня, у якого були знайдені множинні забої та гематоми", - зазначають у прес-службі правоохоронних органів.

Поліцейські змогли дізнатися, що в оселі потерпілого незаконно пробралися четверо чоловіків, обличчя яких прикривали медичні маски. Нападники накинулися на господаря і стали його бити з усією можливою жорстокістю, вимагаючи від нього зізнання у вчиненні крадіжки. Так як потерпілий не визнавав свою провину, один із злочинців облив його горючою рідиною, яку приніс з собою і підпалив її. Але і після цього жертва нападу провини не визнавав. Нападники загасили вогонь на чоловікові і втекли.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За гарячими слідами правоохоронці змогли зловити 26-річного місцевого жителя, обвинуваченого в нападі. На даний момент він знаходиться в слідчому ізоляторі до призначення йому міри запобіжного заходу судом. Інші злочинці встановлені, співробітники поліції займаються їх затриманням.

А раніше в Києві загорівся Бессарабський ринок.

Наголошується, що пожежа була такої сили, що гасити її кинулися шість пожежних машин і одна одиниця спецтехніки. Займання почалося в підвальній частині Бессарабського ринку. Пожежа почалася близько 19:10. Як повідомили очевидці, потягнуло запахом горілого і почало гаснути світло. Постраждалих не виявилося, так як евакуація була проведена вчасно.

Нагадаємо, раніше стало відомо про страшні історії жінок, які пов'язали своє життя з маніяками.

Також Знай.UA розповідав про страшні тортури, проведених над 5 найвідомішими відьмами в світі.

Крім цього, Знай.UA писав про те, що в Києві з помсти спалили 6 автомобілів.