В українській столиці горять Русанівські сади. За інформацією спецслужб в лісопарковій зоні біля річки Десенка спалахнуло сміттєзвалище.

За повідомленням столичних ЗМІ стало відомо, що пожежа розпочалася о 12.30. Полум'я охопило майже 200 метрів лісонасаджень.

Так, сильні пориви вітру перекинули вогонь на дерева й кущі. На території велике задимлення через пластик та поліетилен на звалищі, там вибухнути балони з побутовою хімією. Чорний дим видно з різних районів столиці.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Зараз співробітники ДСНС намагаються ліквідувати полум'я. Ліквідація пожежі ускладнюється тим, що тут поруч немає води. Їм доводиться їздити і набирати її в іншому місці. Також на допомогу виїхали ще пожежні розрахунки. За прогнозами рятувальників, загоряння гаситимуть до самого вечора через складні умови.

В Киеве загорелись Русановские сады

Posted by Информатор Киев on Saturday, 22 September 2018

На місце також прибули правоохоронці. Вони з'ясовуватимуть причини та обставини події. Попередньо, під час пожежі ніхто не постраждав.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в суботу рано вранці, 22 вересня, сталася надзвичайна подія в одному з дворів міста Черкаси. Як стало відомо, загорівся припаркований позашляховик. Кажуть, що власником джипу є місцевий депутат. Про це інформує місцеве видання dzvin.news.

Як пише джерело, в автомобілі згорів повністю моторний відсік та знищено пасажирський салон. Причину пожежі поки не кажуть. Але однією з головних версій НП розглядається підпал. На місці працюють співробітники Нацполіції. Всі подробиці встановлюються.

Варто нагадати, що в окупованому Донецьку в Кіровському районі підірвали бойову гранату просто на зупинці громадського транспорту. Про це повідомляє Depo.Донбас з посиланням на інформацію та фото з соцмереж. В даний час відомо про одну постраждалу жінку, яку уразило уламками.

Трагедія сталася 21 вересня, близько 15:00 у мікрорайоні Текстильник біля самого входу до хлібного магазину на зупинці "Шахта №19".

Нагадаємо, столицю охопив зловісний дим.

Як повідомляв Знай.uа вогняна помста за чесність: у Києві спалили 6 авто.

Знай.uа писав, язики полум'я поглинули українську школу.