В ніч з четверга на п'ятницю, 12 жовтня, в Харкові на вулиці Римарській біля житлового будинку спалахнула серйозна пожежа. В 3:21 пожежникам надійшло повідомлення, що біля 17-поверхового будинку горять машини.

Про це йдеться в повідомленні Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Харківській області.

Коли рятувальники прибули на місце події, вогонь повністю охопив 4 автомобілі (Mersedes ML-350, Audi A-3, Volkswagen Touareg і Chevrolet Lacetti) і частково пошкодив Daewoo Lanos. Від вогню також постраждали дві двері на першому поверсі, обшивка балкона на другому і вікно. У загальній складності вогонь поширився на 20 квадратних метрів.

О 5 ранку з вогнем нарешті впоралися. Чи був це підпал і наскільки велика сума збитків, встановлюють фахівці.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Моторошна пожежа охопила військовий склад

В ніч з понеділка на вівторок, 9 жовтня, і по цей момент в Чернігівській області поблизу селища Дружба палають склади Збройних Сил України, де зберігаються боєприпаси. Пресс-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій повідомляє, що на складах зберігаються десятки тонн різних бойових припасів.

Українцям розповіли, що зберігалося на арсеналі, а тепер вибухає і горить. Об'єкт біля Ічні - третій за величиною серед усіх баз, що є і ВСУ. Він знаходиться на території військової частини, це лише декілька кілометрів від районного центру.

Після вибухів на території 6 арсеналу Міноборони в Ічні Військова прокуратра порушила кримінальну справу: основною версією правоохоронці називають недбале ставлення до несення військової служби.

Очевидці опублікували відео та фото з місця події.

Нагадаємо, рятувальники попередили українців про страшну небезпеку. Недбалість та нехтування правилами безпеки є основними причинами смертельних пожеж.

Як повідомляв "Знай.uа", Міноборони склали карту найнебезпечніших місць Донбасу.

Також "Знай.uа" писав про те, що Мінсоцполітики палає у вогні, евакуйовано сотні людей. Задимлення сталося на 19 поверсі.