У неділю ввечері, 14 жовтня, моторошна дорожньо-транспортна пригода сталася у Львівській області: в селищі Ралівка на вулиці Відродження загинула жінка, ще двоє людей отримали серйозні травми і зараз перебувають у лікарні.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру Національної поліції Львівської області. За кермом "Mercedes" перебував 33-річний житель Самбірського району. По всій імовірності, під час повороту чоловік не впорався з керуванням і вилетів у кювет, перевернувшись.

Що стало причиною аварії, наразі встановлюють правоохоронці. Поліція також вирішує питання про порушення кримінальної справи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в неділю, 14 жовтня, на вулиці Набережно-Хрещатицькій у Києві сталася жахлива ДТП. Зараз вже відомо, що автомобіль Mercedes АМГ на величезній швидкості влетів у відбійник. Сама подія сталася о 3:50.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Відомо, що автомобіль рухався по вулиці Набережно-Хрещатицькій в напрямку Річкового вокзалу, однак водій не впорався з керуваням і влетів у залізну опору відбійника. Його особа встановлюється слідчо-оперативною групою.

Варто нагадати, що в суботу, 13 жовтня, в Києві сталася трагічна ДТП, в результаті якої загинули двоє людей. За попередньою інформацією, зіткнулися автомобілі Seat Leon і Kia Carens. Трагедія сталася в Києві на проспекті Ватутіна. За попередніми даними, загинули дві людини, п'ятеро були госпіталізовані.

В поліції повідомляють, що обидва автомобілі їхали в бік Троєщини. Kia здійснював поворот на заправку ОККО, а в цей момент Seat врізався в нього. Від удару Seat врізався в стовп.

Нагадаємо, пекельне ДТП згубило 11 людей, відео.

Як повідомляв "Знай.uа", українка за кермом хотіла зробити пост в Instagram, але щось пішло не так.

Також Знай.uа" писав, пекельний вибух забрав життя десятків людей.