В Росії в Озинському районі Саратовської області поїзд протаранив пасажирський автобус на нерегульованому залізничному переїзді. Про це повідомляє LIFE SHOT.

Як розповіли в ДАІ, в результаті аварії чотири людини загинули і троє постраждали. Автобус рухався за маршрутом Саратов – Уральськ.

Всього в салоні маршрутного автобуса "Саратов - Уральськ" було сім пасажирів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За попередніми даними обласної Державтоінспекції,
затримки у русі поїздів немає, залізничні колії не пошкоджені.

Раніше ми повідомляли, що вибух і пожежа сталася в залізничному тунелі між Неаполем і Салерно в Італії. Про це повідомляє ANSA.

Пожежа в тунелі спалахнула в ніч на п'ятницю, 16 листопада в результаті вибуху цистерни. В цей час в тунелі проводили профілактичні роботи.

Вогонь перекинувся і на автомобіль обслуговуючої компанії.

Через інцидент травми отримали п'ятеро робітників, один з них у важкому стані.

У зв'язку з ситуацією рух поїздів по залізничному тунелю призупинили. Частина рейсів направили по іншому маршруту.

Раніше ми повідомляли, що в неділю, 11 листопада, у Чехії сталася аварія. Фура зіткнулася з мікроавтобусом і влетіла в кювет. Загинули жителі України.

Також раніше ми повідомляли, що два шкільних автобуси зіткнулися в баварській комуні Аммерндорф на півдні Німеччини - постраждали 19 осіб. Як повідомляє Bild, серйозні травми отримали щонайменше п'ять осіб.

Лобове зіткнення автобусів сталося на дорозі між містами Цирндорф і Аммерндорф вдень у четвер, 15 листопада.

За попередніми даними, серйозні травми отримали водії обох автобусів і троє дітей, ще 15 дітей і підлітків – травми середнього та легкого ступеня тяжкості.

Нагадаємо, пасажирський автобус потрапив у жахливу аварію, десятки поранених.

Як повідомляв Знай.uа, батько-машиніст переїхав сина, деталі страшної трагедії.

Знай.uа писав, копи повідомили трагічні новини, в області введено особливий режим.