Стало відомо, що під час аварії в римському метро постраждали українські громадяни. Принаймні четверо з них знаходяться в клініці італійської столиці.

Серед постраждалих під час обвалення ескалатора в римському метро, яке сталось у вівторок, 23 жовтня, є четверо українців.

Постраждалих в римському метро українців госпіталізували в одну з місцевих клінік. Про це сьогодні, 24 жовтня, повідомила консульська служба МЗС України в Тwitter.

За словами дипломатів, отримані травми не становлять загрози життю постраждалих українців. З ними весь час, як і з медиками римської клініки, на контакті знаходиться український консул в Римі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що вчора, 23 жовтня, у столиці Італії в метро під час спуску натовпу російських вболівальників, які прямували на матч Рома-ЦСКА, сталася аварія - ескалатор вийшов з ладу і з шаленою швидкістю понісся вниз. Люди не встигали сходити зі сходів, почалася паніка і тиснява, одяг затягувало під стрічки ескалатора.

30 уболівальників ЦСКА постраждали. Один з фанатів втратив ногу. Крім того, семеро знаходяться у важкому стані, ще п'ятеро - у стані середньої тяжкості. Ще 18 отримали легкі ушкодження.

Аварія сталася в годину "пік". Італійські видання повідомили, що з причиною аварії стало те, що російські фани почали стрибати та зчинили штовханину на ескалаторі під час його руху.

Так, зокрема італійська газета La Repubblicа повідомляла, що в інциденті, який стався в римському метро, винні російські фанати ЦСКА. За інформацією видання, вболівальники перебували у нетверезому стані і почали одночасно стрибати на ескалаторі, через що він і зламався.

Нагадаємо, оскаженілий ескалатор "зажував" фанатів ЦСКА.

Як повідомляв портал "Знай.ua", римський ескалатор помстився п'яним фанатам ЦСКА – в результаті аварії росіяни отримали важкі травми, а одному з них відірвало ногу.

Також "Знай.ua" писав, вболівальники збірної Росії влаштували мокрий дебош в центрі Москви.